ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Η αποδυνάμωση της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" συνεχίζεται και το 2021 αφού πρώην υποψήφιός της ανακοίνωσε την ίδρυση νέας δημοτικής παράταξης. Και φυσικά σε αυτόν δεν είχαν να προσάψουν την "ρετσινιά" της αναζήτησης καρέκλας. Δεν θα μείνει κανείς στην παράταξη αφού στην ουσία δεν εκπροσωπεί κανέναν πολιτικό χώρο κάτι που φάνηκε και στις εκλογές του 2019 όπου στον δεύτερο γύρο η πλειοψηφία των Κιναλιστών μάλλον ψήφισαν Χατζηδάκη και όχι Βαλασόπουλο. Τώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου οδεύει ολοταχώς προς ΣΥΡΙΖΑ να δούμε τι παραμύθι θα πουλήσουν οι αντιδεξιοί της παράταξης για να πιάσουν έστω ένα 10% στις δημοτικές εκλογές του 2023. Για την ιστορία, την νέα δημοτική παράταξη θα ιδρύσει ο συνδημότης μας κ. Θανάσης Κουρέτσης που έχει συμμετάσχει στη διοίκηση Θεόδωρου Γεωργάκη ως Αντιδήμαρχος Πόλης - Πρασίνου & Καθαριότητας την περίοδο 2002-2006. Ως δεξιό ιστολόγιο προφανέστατα και δεν θα ευχηθούμε καλή επιτυχία σε έναν συνδημότη μας που έχει κεντροαριστερό πρόσημο. Βέβαια η κίνηση που θα δημιουργήσει θα είναι πάνω από κόμματα και χρώματα αλλά η πολιτική δεν μπορεί και δεν δικαιούται να είναι πάνω από αυτά σε Αστικές Δημοκρατίες και θα το καταλάβουν αυτό όσοι συμμετέχουν στην νυν διοίκηση και θα χρεωθούν στις κάλπες του 2023 την συνολική πολιτική εικόνα που θα εκπέμπει η διοίκηση. Γιατί στα βασικά οι πολιτικές είχαν , έχουν και θα έχουν πολιτικό και κομματικό χρώμα και η αποτυχία οφείλεται προφανώς στην λάθος συνταγή και όχι στα πρόσωπα που την εφαρμόζουν. Άλλη μια κεντροαριστερή λοιπόν παράταξη για την πόλη μας και αναμένουμε με ενδιαφέρον την δημιουργία και μιας ΔΕΞΙΑΣ χωρίς αστερίσκους και υμνητές δικτατόρων! 

  • Και που δούλεψαν σήμερα οι υπάλληλοι της καθαριότητας διαφορά δεν υπάρχει ας τους άφηναν να ξεκουραστούν , να μην γινόμαστε και εμείς "κακοί" αρχές του χρόνου. Θα βρωμάμε μονίμως επειδή κάποιοι δεν έχουν το θάρρος να παραδεχτούν πως ο κρατισμός στον τομέα της καθαριότητας έχει αποτύχει. Ανάλογα προβλήματα και στον δήμο του κ. Κωνσταντάτου που τουλάχιστον πιέζει το σωματείο των εργαζομένων αφού βλέπει πως είναι η τελευταία του θητεία ως δήμαρχος. 

  • Εν αναμονή ανασχηματισμού της κυβέρνησης ελπίζουμε να "πεταχτούν" όσοι κρατιστές υπουργοί και υφυπουργοί δεν κατάλαβαν τίποτα από την χρεοκοπία της χώρας και διορίζουν αφειδώς στο Δημόσιο. 
ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: