ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε λιγότερο από ένα λεπτό

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε λιγότερο από ένα λεπτό


  • Οι διαφημιστές των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος Κασιδιάρη είναι λογικό να τσαντίστηκαν με την δική μας δημοκρατική παρουσία. Βλέπετε η ομάδα στο facebook "Αστυνομικά - Ηλιούπολης" φιλοξενεί τις απόψεις ακραίων που βάλλουν κατά της πατρίδας μας και φυσικά της Αστικής μας Δημοκρατίας. Και βέβαια η δική μας παρουσία στην ομάδα ήταν "αγκάθι" αφού ως γνωστόν το ιστολόγιό μας δεν χαρίζεται σε κανένα φασίστα. 

  • Και μέσα θα μείνουμε για να σωθούμε από την πανδημία,  και 40% θα πάρει η ΝΔ στις προσεχείς εκλογές, και νέα μνημόνια θα έρθουν ,τα γράφουμε από τώρα που είναι Γενάρης για να τα ξέρετε... 

  • Τα κεντρικά σημεία της πόλης είναι πιο καθαρά από ποτέ. Οι οδοκαθαριστές που "ταλαιπωρούνται" με τις σκούπες κάνουν δουλειά που φαίνεται αλλά για αυτό θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ μέσα στην εβδομάδα. Και βέβαια αυτό δεν αναιρεί την πάγια δική μας θέση για ιδιωτικοποίηση του τομέα καθαριότητας αφού δεν αντέχει η Ελληνική Οικονομία το κράτος να μαζεύει και τα σκουπίδια. 

  • Καμία ανησυχία δεν πρέπει να έχουν οι συμβασιούχοι των δήμων έως ότου περάσει η πανδημία ή για να τους το κάνουμε και πιο "λιανά" έως το φθινόπωρο του 2021. Μετά θα αποφασίσουν όσοι μέσα στο 2022 θα αναγκαστούν να υπογράψουν νέα μνημόνια γιατί η οικονομία μας είναι πολύ χειρότερη από όταν υπογράψαμε το πρώτο μας μνημόνιο και δανειστήκαμε περί τα 300 δισ. ευρώ για να μην χρεοκοπήσουμε ατάκτως γιατί φυσικά και χρεοκοπημένοι είμαστε.



  • Εύηχη η Αντιδημαρχία που ανέλαβε ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σταύρος Γεωργάκης αλλά φυσικά όπως όλες και όλοι έχουν καταλάβει η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν παράγει πλούτο και είναι ακόμα στην λογική δώστε μας να κάνουμε έργο. Με χαρά βλέπουμε από άλλους δήμους την αξιοποίηση της περιουσίας τους εδώ βλέπουμε την συνέχεια μιας αποτυχημένης συνταγής που είτε το θέλουν οι αυτοδιοικητικοί ( οι περισσότεροι δεν το θέλουν) είτε όχι θα αλλάξει. 

  • Τις γνωστές ανοησίες διακινούν οι κομμουνιστές της πόλης και τα "φερέφωνά" τους στο διαδίκτυο για το Κέντρο Υγείας της πόλης μας που θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά αφού προφανώς όσοι ακυρώνουν τα ραντεβού τους δεν συμμετέχουν στον εμβολιασμό απλώς βρήκαν ευκαιρία να διεκδικήσουν κάποια δίκαια αιτήματά τους αλλά και κάποια παντελώς παράλογα. Κάποιοι θέλουν να οδηγήσουν την κυβέρνηση σε νέους φόρους και περικοπές μισθών και συντάξεων αλλά πρόωρα γιατί όλα αυτά αναπόφευκτα θα συμβούν μετά το πρώτο εξάμηνο του 2022 αφού λεφτόδενδρα δεν υπάρχουν και το επιτελικό κράτος που μας κοστίζει 95 δισ. ευρώ τον χρόνο θα λάβει τέλος εξ΄ανάγκης! 

  • Ξέρουμε ακριβώς τα μέλη της ομάδας και δεν θα κάνουμε "εκπτώσεις" σε κανέναν. Άρα σταματήστε να μας στέλνετε στο mail είναι και αυτός είναι και εκείνος δεν έχει νόημα έχουμε ακόμα σύνδεση στο διαδίκτυο και με μια απλή αναζήτηση μπορούμε να βρούμε ποιοι ακολουθούν τους "ψεκασμένους" για να αποκλειστούν δια παντός από εμάς. Άλλωστε τις υποδείξεις τις δικές σας ακολουθούμε ΠΙΣΤΑ και βέβαια στις δικές σας επιλογές οφείλεται η δική μας πρωτιά και όχι στην δική μας ικανότητα. Άλλωστε όποιος έχει συνεπή στάση ( έστω και λάθος) επιβιώνει σε μια κοινωνία που βαρέθηκε τις κωλοτούμπες της φασιστεράς και έκανε πρωθυπουργό ακόμα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη! 

  • Η χθεσινή απόφαση για την υπόθεση "Συνεργείο" δικαιώνει μόνο όσους αναζητούν δικαίωση και βέβαια ο νοών νοείτο. Το γεγονός πως "Συνεργείο" δεν υπάρχει καταδεικνύει πως οι καιροί άλλαξαν και κάποιοι αρνούνται να το δεχθούν. Λαγός και Μίχος επικεφαλής σύμφωνα με την απόφαση και φυσικά ο ευρωβουλευτής ακόμα είναι ελεύθερος σε μια Ε.Ε που προσπαθεί να "αυτοκτονήσει" παρά το ηχηρό χαστούκι από την Μεγάλη Βρετανία που έδειξε τον δρόμο σε όσους επιθυμούν την Ε.Ε ως μια χαλαρή οικονομική ένωση και τίποτα παραπάνω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: