ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βγήκαν και οι αμόρφωτοι να κρίνουν την πρόσληψη ενός ικανού και μορφωμένου όταν οι ίδιοι μπήκαν από το "παράθυρο" ενώ τουλάχιστον στην περίπτωση του Αιμίλιου μπήκε τουλάχιστον από την πόρτα!

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Βγήκαν και οι αμόρφωτοι να κρίνουν την πρόσληψη ενός ικανού και μορφωμένου όταν οι ίδιοι μπήκαν από το "παράθυρο" ενώ τουλάχιστον στην περίπτωση του Αιμίλιου μπήκε τουλάχιστον από την πόρτα!

 


Ό,τι θα έβγαινε η πλέμπα της πόλης να κρίνει αρνητικά την πρόσληψη στο δήμο μας ενός μορφωμένου, ικανού και φυσικά ενός ομοϊδεάτη τους αλλά όχι ΥΠΟΚΡΙΤΗ δεν το περιμέναμε είναι η αλήθεια. 

Ο άνθρωπος που ό,τι πέτυχε στην ζωή του είναι μια πρόσληψη στο δημόσιο να κατηγορεί εμάς είναι κάτι που έχει κριθεί από τους συνδημότες μας που είπαν ΟΧΙ στο να μπουν κατακάθια και καιροσκόποι στο δημοτικό μας συμβούλιο. 

Και αυτό είναι και το πρόβλημά τους με το ιστολόγιό μας επειδή εμείς είπαμε ΟΧΙ σε όλους τους πραγματικά επικίνδυνους για την πόλη και χαιρόμαστε που το 2019 οι πολλοί δεν μας άκουσαν και θα έχουν έναν δήμο όπως τους αξίζει. 

Δημοκρατικό όσο ο Ανδρέας Παπανδρέου και η συμμορία του , εργατικό όσο οι εργαζόμενοι στην πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ που κατέρρευσε από την τεμπελιά των βολεμένων οπαδών του Σταλινισμού και φυσικά βρώμικο όπως είναι και οι ίδιοι  που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ αξία ως άνθρωποι και δρουν πάντα ως παράσιτα μιας κοινωνίας που αργά αλλά σίγουρα θα τους φτύσει! 

Είναι η πρώτη φορά που έχουμε δεύτερες σκέψεις για το ρεπορτάζ μας. Όχι πως δεν είναι αληθές αλλά ντρεπόμαστε ειλικρινά που βγήκαν ΟΛΟΙ οι άχρηστοι να κάνουν σπέκουλα εναντίον μιας διοίκησης που σαφέστατα και δεν έχει ανάγκη τους "Πολάκηδες" να της πουλήσουν "αριστερή ηθική". 

Ευχόμαστε στον Αιμίλιο να πάρει την θέση που του αξίζει σε έναν δήμο όπου άνθρωποι με τα δικά του προσόντα επί του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν γίνονταν απλοί υπάλληλοι της καθαριότητας αλλά διευθυντές αφού οι περισσότεροι δεν ήξεραν ούτε να γράφουν. 

Και βέβαια για όσους ενοχλήθηκαν και βλέπουν πως έχουν διαφορές το ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ να μας τα πουν αυτά όταν όλα τα στελέχη τους θα πάνε ΔΕΞΙΑ ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ γιατί αυτοί το μόνο που υπηρέτησαν ήταν η παραποίηση της Ιστορίας μας και το άδειασμα των δημόσιων ταμείων από τα "τρωκτικά" τους. 

Το να λες πως είσαι Παπανδρεϊκός και οπαδός των κατσαπλιάδων του Άρη Βελουχιώτη καταδεικνύει πως είσαι κατακάθι της Ελληνικής κοινωνίας και βέβαια όσο και εάν στεναχωριούνται για την ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ τους εμείς δεν θα πάψουμε ΠΟΤΕ να κρύβουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ από τους αναγνώστες μας. 

Μπράβο λοιπόν στην διοίκηση που προτίμησε τον Αιμίλιο και όχι τους υποκριτές που καμώνονται τους δημοκράτες υπηρετώντας έναν φασισμό που είναι ντεμοντέ σε ολόκληρη την υφήλιο. 

Γιατί εάν δεν το έχουν ήδη αντιληφθεί ο κόσμος κινείται ΔΕΞΙΑ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ αφήνοντας στην άκρη όσους ακόμα δεν πιστεύουν πως η ΕΣΣΔ κατέρρευσε μέσα στην ΑΠΥΘΜΕΝΗ ανηθικότητά της. 

Η αλήθεια είναι λοιπόν πως ο Τσίπρας δεν είπε τίποτα λιγότερο ή τίποτα περισσότερο από όσα έλεγε ο λαοπλάνος Ανδρέας Παπανδρέου και όλες και όλοι θα συνεχίσουν να προσκυνούν το "Αμερικανικό Όνειρο" γιατί αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει από όσες και όσους θεωρούν την ανηθικότητά τους ΑΡΕΤΗ. 

Ετοιμαστείτε λοιπόν ή να υποταγείτε ή να χάσετε εκ νέου όπως την περίοδο 1946-1949 όπου η ΗΘΙΚΗ νίκησε για πάντα την πλήρη ανηθικότητα που πρεσβεύει ο κόκκινος φασισμός σας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: