ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη



  • Κλαδέματα μάζευαν τα αυτοκίνητα του δήμου μας στην οδό Εργατών Τύπου. Γενάρης 2021 και ακόμα μαζεύουμε κλαδέματα αφού προφανώς και όλο τον χρόνο επιχειρούν και η πόλη μας παραμένει όμως "ζούγκλα" κάτω ακριβώς από ένα "φαλακρό" Υμηττό όπου κάποιοι παλεύουν για να παραμείνει στα σημερινά του χάλια. Τόσους "αγώνες" και τόση υποκρισία που τρέχει από τις πλαγιές του δεν μπορούν να αντέξουν ακόμα και όσοι ανήκουν πολιτικά σε άλλο πολιτικό χώρο από εμάς εδώ. 


  • Ανασχηματισμός ελπίδας για επιτάχυνση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων ή νερό στον μύλο της Σοβιετίας αναμένεται να το μάθουμε σε μερικές ώρες. 

  • Οι καταγγελίες που δεν συνοδεύονται με αποδεικτικά από εμάς δεν θα δημοσιεύονται έχει πάνω από 10 διαδικτυακά μέσα η πόλη μας αναζητείστε αλλού την "τύχη" σας εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε την αξιοπιστία του ιστολογίου μας και κυρίως την πρωτιά του στις προτιμήσεις των συνδημοτών μας. 

  • Μπλε κάδοι γεμάτοι μη ανακυκλώσιμα σε όλη την πόλη. Οι δημότες μας ή είναι τελείως άσχετοι με την ανακύκλωση και την οικολογία ή δεν έχουν που να τα πετάξουν αφού οι πράσινοι κάδοι τιγκάρουν πολύ γρήγορα. Υπομονή κάποτε θα γίνουμε και εμείς καθαρή πόλη όταν οι πολλοί επιζητήσουν πραγματικές αλλαγές και όχι συνέχιση αποτυχημένων συνταγών. Ποιες είναι αυτές ; Μη τα ξαναλέμε σε μερικά χρόνια τα σκουπίδια δεν θα τα μαζεύει το κράτος , δεν είναι δουλειά του άλλωστε να ασχολείται με αυτά και κυρίως δεν συμφέρει μια διαλυμένη ελληνική οικονομία να συντηρεί έναν τομέα που φυσικά και δεν είναι ανταποδοτικός όπως έχουν αντιληφθεί όλοι πλην των δημοτικών μας συμβούλων που μάλλον είναι της κοσμοθεωρίας πως λεφτά υπάρχουν! 

  • Αντέδρασαν κάποια ΑμεΑ για τις θετικές αναφορές μας στα λίγα όπως υποστηρίζουν που γίνονται στην πόλη μας για αυτούς. Καλά μας τα "έψαλαν" αλλά εμείς δεν ασκούμε διοίκηση σε κεντρικό ή τοπικό επίπεδο και θα ήταν λάθος μας να μην τονίζουμε όσα έχουν γίνει προς θετική κατεύθυνση . Για όλα τα άλλα εδώ είμαστε να φιλοξενήσουμε τις δικές τους απόψεις και τα προβλήματα τα οποία όμως πρέπει να έχουν και εφικτές λύσεις. Σε μια κοινωνία που ταλαιπωρεί τους πάντες φυσικά και εμείς δεν έχουμε κανένα μαγικό ραβδί για να αλλάξουμε τον κόσμο. Απλώς παλεύουμε να γίνει καλύτερος κόντρα σε όλους οι οποίοι δεν θέλουν να αλλάξει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ για να μην χάσουν τα προνόμιά τους. 

  • Έρχεται "μαύρος" χειμώνας με χιλιάδες επιχειρήσεις να οδηγούνται σε λουκέτο αφού προφανώς και εάν χρωστάς χιλιάδες ευρώ και η κυβέρνηση δεν σου κάνει κούρεμα χρεών δεν γίνεται να ορθοποδήσεις με το γνωστό "βοήθα με φτωχέ μου να μην σου μοιάσω". Ξέρουμε πολύ καλά από ιδιωτικό τομέα και πόσο δύσκολο είναι να επιβιώσεις όταν ανοίγοντας το μαγαζί σου χρωστάς ήδη αφού τα έξοδα τρέχουν και έσοδα δεν μπορείς να έχεις λειτουργώντας σε συνθήκες πανδημίας. Εκτός από τα super market όλοι οι υπόλοιποι έχουν πληγεί και τα ΜΜΕ φυσικά και οι εφημερίδες που όπως πάει σε μερικά χρόνια δεν θα υπάρχουν αφού και το 1 ευρώ ή το 1,40 είναι πλέον "πολυτέλεια" για τους χιλιάδες ανέργους που δεν έχουν ούτε τα βασικά για να ζήσουν. Τι να διαβάσει ο άλλος όταν κινδυνεύει να μείνει χωρίς νερό και ρεύμα και στο δρόμο;

  • Εμείς προφανώς και δεν είμαστε από αυτούς που δεν θα σχολιάσουν τον ανασχηματισμό που θεωρούσαμε αναγκαίο αφού σε πολλούς τομείς βλέπουμε να επαναλαμβάνετε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την διαφορά πως οι υπουργοί πλέον φοράνε γραβάτες! Ικανοποιημένοι είμαστε από κάποιους και ευελπιστούμε να παραμείνουν στις καρέκλες τους για κάποιους η παραμονή τους θα είναι για εμάς κόκκινο πανί αφού εκπτώσεις εμείς δεν κάνουμε σε όσους τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της Αριστεράς. 
ΝΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: