ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: "Έξυπνη πόλη" προφανώς και δεν μπορεί να γίνει με λογικές κρατισμού άμα ήταν θα την είχαν κάνει και οι προηγούμενες διοικήσεις

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

"Έξυπνη πόλη" προφανώς και δεν μπορεί να γίνει με λογικές κρατισμού άμα ήταν θα την είχαν κάνει και οι προηγούμενες διοικήσεις

 


Διαβάζοντας εδώ το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης "ΗλιουΌλοι Μαζί- ΕΝΑΚ" εύκολα διαπιστώνει κάποιος πως πολλές από τις ανεδαφικές τους Ιδέες προφανώς και δεν έχουν υλοποιηθεί. 

Εάν τότε κάποιος το έγραφε προφανώς εξυπηρετούσε το "κατεστημένο" και ας ήταν ΔΕΞΙΟΣ από "κούνια". Πάντως το μόνο παρήγορο είναι πως οι διοικούντες ξεφορτώθηκαν κάποιους που θεωρούσαν πως μπορούσαν να γίνουν πράγματα πέρα από κάθε λογική. 

Διαβάστε το για όσους δεν είχατε ασχοληθεί τότε και δείτε τις ανώμαλες προσγειώσεις σε μια σκληρή πραγματικότητα. 

 Κάρτα Ηλιουπολίτη με προνόμια για όλες και όλους διαφήμιζαν , ξήλωμα κεραιών δίπλα σε σχολεία και άλλα κομμουνιστικά και για εμάς δυσάρεστα ακόμα και στο να τα ακούμε πόσο μάλλον να υλοποιηθούν. 

Άμεση αντικατάσταση ΟΛΩΝ  των λαμπτήρων με led έλεγαν και κοντεύει να τελειώσει η θητεία τους και δεν έχουν αλλάξει παρά ,μερικές λάμπες σε κάποιους αθλητικούς χώρους. 

Για την κοινωνική πολιτική και τις δομές τα έχουμε πει και πάλι μας θυμίζουν το μπάχαλο και την πλήρη ανυπαρξία που βασίλευε επί δημαρχίας Κιντή. 

 Και βέβαια δεν είναι σε θέση ούτε πέντε συνέργειες να κάνουν με ιδιώτες για να παρέχουν κάτι για τις ευπαθείς ομάδες της πόλης. Ούτε 300 σακούλες τρόφιμα δεν μοιράζουν την ώρα που άλλοι δήμοι μοιράζουν τόνους. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: