ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό ...

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό ...



  • Ωραία η αναβάθμιση στο site του Γιάννη Καραμαγκάλη. Διαβάζετε πιο εύκολα. Στη νέα στήλη  απόψεις βρίσκουμε δίπλα-δίπλα όλους όσους σε λίγο αγνοώντας την τεράστια προσπάθεια της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη για την καταπολέμηση της πανδημίας θα "ξιφουλκούν" ζητώντας να εφαρμοστούν οι ανεδαφικές και χωρίς λογική βάση προτάσεις τους. Κατά τα άλλα ενδιαφέρουσα η στήλη Τοπική Αγορά - Οδηγός Πόλης ( πάλι με κεφαλαίο λες και είμαστε στην Κωνσταντινούπολη!) όπου οι επιχειρήσεις της πόλης φανταζόμαστε πως θα προβάλλουν τις ευκαιρίες και τις προσφορές τους για τους καταναλωτές. Το μεγάλο τους στοίχημα εν όψει και των έργων που θα ξεκινήσει οσονούπω στο Ελληνικό είναι να οργανώσουν ανταγωνιστικές επιχειρήσεις κάτι το οποίο απαιτεί συνέργειες και την βοήθεια του δήμου. Δύσκολο να αλλάξει η μικρομεσαία επιχείρηση συνήθειες, αλλά αναγκαία για να επιβιώσει. 

  • Όχι δεν θα ασχοληθούμε άλλο με αίολες κατηγορίες ( λόγια του αέρα άλλωστε έχουν ακουστεί πολλές φορές και από πολλούς εναντίον μας) όσων κατανοούν πως οι πολίτες ξυπνάνε και ο σανός τους δεν βρίσκει ακροατήριο. Και βέβαια στον καπιταλισμό η αγορά ρυθμίζει τους κανόνες και κανείς "πατερούλης" δεν πρόκειται να τους σώσει. 

  • Δύσκολα θα αρχίσουν οι αθλητικές δραστηριότητες στην Γ΄Εθνική που παίζουν οι ομάδες της πόλης μας ΓΣΗ και Χαραυγιακός και πάντα βέβαια χωρίς θεατές εάν και εφόσον οι αρμόδιοι το αποφασίσουν. 

  • Πολύ "λάσπη" βλέπουμε να τρώνε όσοι έσωσαν την χώρα μας από την οικονομική καταστροφή την περίοδο 2012-2015 και φυσικά καρέκλες εξουσίας δεν θα πάρουν όσο ποντάρουν στα φέρετρα και δεν έχουν εφικτές και υλοποιήσιμες προτάσεις. Είναι οδυνηρό να μιλάνε για ΗΘΙΚΗ όσοι ξεφτιλισμένοι πανηγύριζαν μαζί με τους Χρυσαυγίτες στις πλατείες της "αγανάκτησης" που βέβαια ήταν πλατείες γεμάτες ΦΑΣΙΣΜΟ κόκκινο και μαύρο. Ας μην κάνουν όνειρα για "εκτροπές" και στις επόμενες εκλογές οι πολλοί θα επιλέξουν τη ΝΔ ως την μοναδική πολιτική δύναμη που είναι σε θέση να εφαρμόσει όλες εκείνες τις μεταρρυθμίσεις για να πάει μπροστά η χώρα μας. 

  • Όσοι θεωρούν πως θα απομακρυνθεί το ΚΥΤ από τον Υμηττό απλώς σας δουλεύουν για να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Καμία κυβέρνηση δεν θα άφηνε χωρίς ρεύμα τον Νότιο Τομέα επειδή κάποιοι επιθυμούν να χτίσουν πολιτικές καριέρες εις βάρος όλων μας. Οι εποχές Κορτζίδη δεν θα αναβιώσουν και οι απεργίες πείνας για να σωθεί το περιβάλλον δεν πουλάνε πλέον ούτε συγκινούν όσους ξέρουν πως η χώρα μας δεν έχει την πολυτέλεια να ασχολείται με όσους βλέπουν ακόμα και τις ανεμογεννήτριες ως εχθρό του περιβάλλοντος ενώ προφανώς θεωρούν τον λιγνίτη φιλική μορφή ενέργειας! 

  • Οι συντηρητικοί θα έπρεπε να έχουν κατανοήσει μετά την ήττα Τραμπ πως εάν δεν ακούς τους επιστήμονες δεν έχεις μέλλον. Ο Τραμπ που τα πήγε θαυμάσια στην οικονομία ηττήθηκε από έναν υποδεέστερο αντίπαλο επειδή απλώς άκουσε τους "ψεκασμένους" και αγνόησε τους καλύτερους επιστήμονες στον κόσμο που βρίσκονται στις ΗΠΑ. 
  • Δραστήριος ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμης Γιαννόπουλος έχει δώσει άλλη πνοή στον οργανισμό. Εάν και είναι λίγο καιρό που ανέλαβε τα καθήκοντά του δείχνει πως γνωρίζοντας τα προβλήματα προχωράει σε έργα αφήνοντας τις Κασσάνδρες της συμφοράς να αναζητούν έργα χωρίς ΚΟΣΤΟΣ κάτι φυσικά που δεν μπορεί να συμβεί. Το μεγάλο στοίχημα βέβαια θα είναι να αφεθεί να συνεχίσει το έργο του αφού προφανώς πως αντιδράσεις θα υπάρξουν από αυτούς που έμαθαν απλώς να αντιδρούν όταν πάει κάτι καλό να γίνει. Και αντιδρούν προφανώς υπηρετώντας την στασιμότητα και τα συμφέροντα όσων ξεβολεύτηκαν αφού δεν είχαν συνηθίσει να έχουν καν αντικείμενο εργασίας. Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον και σας παρουσιάζουμε την αναβάθμιση και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης και φυσικά είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια δεν αποκλείει την ιδιωτική πρωτοβουλία από αναγκαία και ωφέλιμα για τους δημότες μας έργα.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ- ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: