ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την άτυπη συμπόρευση του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτεί η απομάκρυνση του Ανδρέα Λοβέρδου από την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Την άτυπη συμπόρευση του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτεί η απομάκρυνση του Ανδρέα Λοβέρδου από την θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος



 Σε όσους εδώ και καιρό κατηγορούν τον δήμαρχο της πόλης μας Γιώργο Χατζηδάκη προς οδεύει προς τα Αριστερά και δεν έχουν να πουν κουβέντα για την απομάκρυνση του Ανδρέα Λοβέρδου προφανώς η υποκρισία περισσεύει. 

Όλες και όλοι γνωρίζουν πως στην πόλη μας οι παλιοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ έχουν εδώ και καιρό πάει στον ΣΥΡΙΖΑ ,κάτι που επιβεβαιώθηκε και στις βουλευτικές εκλογές του 2019 για να μην μιλήσουμε για τις εκλογές του 2015 όπου και πολλοί καραμανλικοί ψήφισαν τον λαϊκιστή πολιτικό Αλέξη Τσίπρα που έχει κλέψει όλα τα συνθήματα του επίσης λαϊκιστή και επιζήμιου για την χώρα μας Ανδρέα Παπανδρέου. 

 Επομένως μάλλον εκτός κομματικής γραμμής είναι όσοι κατηγορούν τον νυν δήμαρχο και όχι όσοι τον επαινούν επειδή ακολούθησε τα "πρόβατα" στο νέο τους κοπάδι. 

Σε απλά ελληνικά το ΠΑΣΟΚ του "Έξω οι Βάσεις και οι Αμερικάνοι" είναι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά η δεξιά παράταξη εκπροσωπείτε διαχρονικά από τη ΝΔ που έβαλε την χώρα στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ και συνεχίζει να πιστεύει στις συμμαχίες της. 

Αμερικανοί και Βρετανοί πρωτίστως, και έπεται μια Ε.Ε που έχει αποτύχει πλήρως στο να χαράξει ξεκάθαρη πολιτική και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής. Θα αλλάξει ,δεν έχει και πολλά περιθώρια αφού αντίπαλο δέος δεν υπάρχει και όσοι αναζητούν αλλαγή γεωστρατηγικού προσανατολισμού της χώρας έχουν απλώς αυταπάτες. Το ίδιο και όσοι θεωρούν πως η Ε.Ε θα αποκτήσει δικό της στρατό. Για να υπερασπίσει τι άραγε; 

Άρα πάμε στις εκλογές του 2023 με ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΔΕΞΙΑ δίπολο και όλες και όλοι "οι ναι μεν αλλά" θα μείνουν να αναμένουν έναν κεντροαριστερό ηγέτη που θα είναι περισσότερο ικανός από τον Αλέξη Τσίπρα στο να πουλάει φούμαρα σε όσους ακόμα και σήμερα δεν έχουν καταλάβει τον προδοτικό ρόλο της Αριστεράς διαχρονικά και τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της για Δημοκρατία και Ελευθερία. 


Σε μια δεκαετία η δύναμη της κεντροδεξιάς στην χώρα μας θα ξεπερνάει κατά πολύ το 50% του γενικού πληθυσμού και μάλλον μια Προεδρική Δημοκρατία θα ταίριαζε περισσότερο στη χώρα αφού όσο αυτό δεν γίνεται υπάρχουν διαλυτικά στοιχεία-πολιτικά κόμματα  των δύο βασικών επιλογών από ευκαιριακούς σχηματισμούς που αντί να βοηθούν την χώρα να ξεπεράσει την κρίση, την οδηγούν βαθύτερα σε αυτή. 

Αυτό που φωνάζουμε χρόνια δηλαδή πως πρέπει να φτιάξεις ΔΕΞΙΑ συνείδηση και όχι να παρακαλάς για  την ψήφο "κατσαπλιάδων" είναι μια πραγματικότητα που όσοι δεν την κατάλαβαν θα "αποστρατευτούν" από τους δεξιούς στις κάλπες του 2023. 

Άλλωστε επί μια δεκαετία, τους αφήσαμε να ακολουθούν μια αποτυχημένη συνταγή που από το 1974 έως σήμερα έχει αποδώσει μόνο στις εκλογές του 2006 και φυσικά επειδή ο τότε επικεφαλής Γιάννης Αναγνώστου  εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τις έριδες στο τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ που ακόμα και σήμερα καλά κρατούν! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: