ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τις ανεδαφικές διεκδικήσεις της συνεχίζει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης - Αντιδρά σε κάθε θετική μεταρρύθμιση στο χώρο της Παιδείας

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Τις ανεδαφικές διεκδικήσεις της συνεχίζει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης - Αντιδρά σε κάθε θετική μεταρρύθμιση στο χώρο της Παιδείας

 


Πιστή στις γνωστές ιδεοληψίες της Αριστεράς ,και βάλλοντας κατά των μεταρρυθμίσεων στο χώρο της Παιδείας η Ένωση Συλλόγων  Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης θεωρεί πως εν μέσω πανδημίας μπορεί κανείς να διαβάζει ασυναρτησίες. 

Ζητάει προσλήψεις και φυσικά μη έχοντας καταλάβει τι έρχεται ή μάλλον επειδή δεν συμφωνεί με τις αναγκαίες αλλαγές καλεί σε κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας όσους γονείς συμφωνούν με τις ιδεοληψίες τους. 

Ευτυχώς που τα παιδιά δεν θα μοιάσουν στους γονείς τους όπως διαχρονικά έχει αποδείξει η πρωτοκαθεδρία της ΔΑΠ -ΝΔΦΚ και έτσι ας τους αφήσουμε να χαρούν τις τελευταίες μέρες της Σοβιετίας που δημιούργησαν. 

Η Ελλάδα αλλάζει , ο κόσμος αλλάζει και  τα σούργελα του ΣΥΡΙΖΑ θα αργήσουν  να δουν καρέκλα εξουσίας αλλά και πάλι  θα έχουν δεξιούς συγκάτοικους! 

Δεν κατάλαβαν πως οι μόνοι πετυχημένοι υπουργοί τους είχαν σπουδάσει στο εξωτερικό και μάλλον αδυνατούν να καταλάβουν πως ο ίδιος ο Τσίπρας ( παράδειγμα πολιτικού με πτυχίο από εγχώριο πανεπιστημιακό ίδρυμα) παραδέχτηκε πως είχε αυταπάτες. 

Οι Πολάκηδες λοιπόν εμμένουν σε μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ που βγάζει ιδεοληπτικούς που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις και που ετοιμάζουν στρατιές ανέργων πλήρως απομονωμένους από την πραγματική οικονομία που γεννά πλούτο. 

Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχουν τάξεις των 15 μαθητών ,και φυσικά δεν μπορούν να μπαίνουν στα Πανεπιστήμια μαθητές που γράφουν κάτω από την βάση. Αρκετά παρηκμασμένα είναι τα Δημόσια Πανεπιστήμια ας μην τα κάνουμε ακόμα χειρότερα.  Όμως οι αμόρφωτοι της Ένωσης εμμένουν! 

Άλλωστε όλες και όλοι γνωρίζουν πως τα ιδιωτικά πανεπιστήμια παντού στον κόσμο είναι καλύτερα και όσα κράτη δεν έχουν παραμένουν να περιμένουν από  δυτικούς επιστήμονες να δώσουν λύσεις στα προβλήματα. Και βέβαια για να ανήκεις στον δυτικό κόσμο πρέπει να τηρείς αυτονόητα που οι ελληνικές κυβερνήσεις αγνοούσαν για δεκαετίες. 

Κουρελόχαρτα τα πτυχία των κρατικών πανεπιστημίων έχουν βγάλει το υπάρχον  επιστημονικό προσωπικό της χώρας μας που υστερεί και είναι εμφανές σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Γιατί φυσικά και δεν μπορεί να έχεις καλούς επιστήμονες και να είσαι σε αυτά τα χάλια ούτε να θεωρείσαι τέρας μορφώσεως και να επιλέγεις να σε σώσουν οι Τσιπροκαμμένοι! 

Για τον λόγο αυτό είναι πραγματικά τραγικό η εμμονή σε αποτυχημένες συνταγές κρατισμού. Και βέβαια δεν σας γράφει κάποιος εκπρόσωπος της ελίτ αλλά ένας ακόμα απόφοιτος δημόσιου σχολείου.

Αντί να παλεύουν λοιπόν για την ΔΩΡΕΑΝ δημόσια Παιδεία που δημιουργεί στρατιές ανέργων ή κρατικοδίαιτων ας αφήσουν επιτέλους την κυβέρνηση να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις γιατί σε λίγο οι απόφοιτοι των δικών μας πανεπιστημίων θα έχουν λιγότερες γνώσεις με όσους έχουν βγάλει κάποιο ιδιωτικό κολλέγιο που δίνει γνώσεις Γυμνασίου και Λυκείου. 

Και βέβαια το καμία απουσία σε μαθητή που δεν συμμετέχει στην τηλεκπαίδευση είναι παραλογισμός για τον οποίο όμως οι δήθεν δημοσιογράφοι των τοπικών ΜΜΕ σιωπούν γιατί άλλωστε της ίδιας "παιδείας" οπαδοί είναι! 

Συγγνώμη μάγκες που σας χαλάμε την "ομερτά" αλλά δεν ήρθαμε για να είμαστε ένα ακόμα τοπικό ΜΜΕ αλλά για να καταδείξουμε πως τα "κατακάθια" ήταν υπερεκτιμημένα χρόνια σε μια πόλη που ζούσε με ΜΥΘΟΥΣ. 

Και βέβαια όσο και εάν βρίζουν οι αμόρφωτοι και οι συνοδοιπόροι τους εμείς θα εξακολουθούμε να ασκούμε το λειτούργημά μας που δεν μας επιτρέπει να υμνούμε όσους θέλουν να κρατήσουν την χώρα μας ουραγό και κατέστρεψαν μια πόλη με τις ιδεοληψίες τους. 

Τα ορφανά του Στάλιν σε αγαστή συνεργασία με τα απολειφάδια της χούντας προφανώς και δεν είναι το μέλλον αυτής της πόλης . Ας το καταλάβουν καλά και οι τάχα "ενεργοί πολίτες" και "δημοκράτες" πως δίνοντας χώρο και χρόνο σε φασίστες συμπαθείς στην κοινωνία δεν γίνονται. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: