ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και ο δημόσιος διάλογος είναι προτέρημα αυτών που δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Προφανώς και ο δημόσιος διάλογος είναι προτέρημα αυτών που δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν

 

Την ιστορία του εξώδικου θυμήθηκε η κ. Καλλιόπη Μπενά ( Καλλιόπη Παπαδοπούλου) για να καταδείξει το τι ακριβώς έχουμε περάσει σε αυτή την πόλη προσπαθώντας απλώς να ασκήσουμε το λειτούργημά μας. 

Το "αδίκημα" μας ήταν προφανώς πως όπως και τώρα και τότε "ενοχλούσαμε" γράφοντας αλήθειες. Χαλάγαμε τάχα τις μεγάλες επιχειρηματικές δραστηριότητες επειδή απλώς ενημερώναμε τους πολλούς για όσα πρέπει να γνωρίζουν για να επιλέξουν. 

Τα ίδια τραβήξαμε και στις δημοτικές εκλογές του 2014 όταν στον δεύτερο γύρο υψώσαμε το ανάστημα μας για να μην πάει η διοίκηση του δήμου σε "ψεκασμένους" , ψεύτες και αντιμνημονιακούς που ακόμη και σήμερα περιφέρουν τις ανοησίες τους διαδικτυακά απέναντι σε μια κεντροδεξιά που δεν στηρίζει το κυβερνητικό έργο που γίνεται φοβούμενοι μήπως την χαρακτηρίσουν αστείοι τύποι και γνωστοί υβριστές όσων διαχρονικά παλεύουν όχι για καταστροφικές ιδεοληψίες αλλά για το καλό των περισσοτέρων σε αυτή την πόλη. 

Γιατί προφανώς και στον λαϊκισμό πως η πολιτική μπορεί να ευχαριστήσει ΟΛΟΥΣ εμείς δεν θα πέσουμε. Ό,τι είναι καλό για εμάς δεν είναι πάντα για τον γείτονα μας και φυσικά δεν μπορούμε να πάμε ΟΛΟΙ μαζί γιατί τότε θα μπερδευτούν οι θύτες με τα θύματα. 

Η κα. Καλλιόπη Μπενά ( Καλλιόπη Παπαδοπούλου) προφανώς και δεν είναι θύτης και φυσικά εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε θύματα όσων μεθοδικά το παίζουν ενεργοί πολίτες. Η δική μας παρουσία ενοχλεί προφανώς όσους το 2015 χόρευαν στις πλατείες αλλά και μερικούς που το επανέλαβαν και το 2019 στις δημοτικές εκλογές αφού ευτυχώς στις εθνικές επικράτησε η ΝΔ . 

Η παράταξη που έχει υπουργούς τον Βορίδη , τον Γεωργιάδη, τον Σκρέκα, τον Δένδια , και στελέχη που παλεύουν για δεκαετίες για αυτόν τον Τόπο απέναντι σε πραγματικούς φασίστες που παλεύουν να μας κάνουν Σοβιετία. 

Η πόλη είναι μικρή και οι δράσεις όλων μας γνωστές. Η διαφορά μας με όλους τους άλλους πως αρνούμαστε να τιμήσουμε ανθρώπους που είναι για φτύσιμο και όχι για τιμές. Δεν μπορούμε δηλαδή σε καμία περίπτωση να ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ ή να συγχωρήσουμε όσους διαχρονικά έβλαψαν αυτή την πόλη και φυσικά εμείς δεν είμαστε από εκείνους που φοβούνται να καταγγείλουν ΔΗΜΟΣΙΑ την υποκρισία ΟΛΩΝ. 

Άρα το να ασχολούμαστε με ένα μέσο που στηρίζει την ΑΡΙΣΤΕΡΑ από την πρώτη μέρα δημιουργίας του είναι σαν να θέλουμε να αλλάξουμε όσες και όσους κατά λάθος γράφτηκαν στη ΝΔ μη γνωρίζοντας πως η παράταξη αυτή είναι η συνέχεια του ΕΔΕΣ είτε το θέλει είτε ΟΧΙ. 

Άρα όσοι ανοήτως διέδιδαν πριν μερικούς μήνες πως τάχα ο πρόεδρος του κόμματος θα διώξει αυτούς που αυτοί θεωρούν "ακροδεξιούς" για να τους κάνει το χατίρι μάλλον ατύχησαν γιατί ακόμα και να ήθελε δεν μπορεί να διώξει την ΨΥΧΗ της παράταξης που είναι ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ που χωρίς αντάλλαγμα ( χωρίς να διοριστούν στο δημόσιο δηλαδή ή να πάρουν ευνοϊκές συμβάσεις ) παλεύουν για Αρχές και Αξίες που είναι άγνωστες στην Αριστερά που έχει ως πρότυπά της στυγνούς εγκληματίες. 

Ο τάχα διχαστικός λόγος μας είναι λόγος ΑΛΗΘΕΙΑΣ γιατί προφανώς και η χώρα πρέπει να κατευθυνθεί προς κάπου ( για Νέα Τάξη Πραγμάτων μιλάνε ήδη οι "ψεκασμένοι") και δεν έχει την πολυτέλεια για να τιμά ιδεοληψίες όσων μας κατέστρεψαν. 

Έτσι είναι φυσικό κάποιοι να νιώθουν πως στοχοποιούνται από εμάς όταν διαχρονικά υποστηρίζουν το ΚΑΚΟ που φυσικά και δεν μπορεί να πολεμηθεί με την ΣΙΩΠΗ την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ή την ΑΝΟΧΗ όσων την περίοδο 1967-1974 δεν είδαν τις ερπύστριες και την περίοδο 2015-2019 δεν είδαν τις προσπάθειες των Πολάκηδων να ΦΙΜΩΣΟΥΝ και να θέσουν υπό κομμουνιστικό έλεγχο έναν τύπο που τους έριξε αφού κόκκινη χούντα σε αυτή την χώρα δεν αφήνουν οι σύμμαχοί μας να γίνει. 

Σε μερικούς μήνες ίσως και νωρίτερα θα αρχίσει πάλι το παραμύθι της "αντίστασης" και των μεγάλων "αγώνων" όσων με τις ιδεοληψίες τους κατέστρεψαν την χώρα και φυσικά εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε κανέναν δεξιό, αριστερό, κεντρώο ή αναρχικό και ναζί να μας "ευνουχίσει" και να διαβάζουμε τα άθλια πονήματά του σε τοπικά ΜΜΕ χωρίς αντίλογο. 

Ο κόκκινος φασισμός προφανώς και δεν φοβίζει όσους ζουν σε ένα δυτικό κράτος , είτε λοιπόν στέλνουν   εξώδικα , είτε κάνουν μηνύσεις ( που στέλνουν σε λάθος άτομα) , είτε ακόμα και  ασκώντας ΒΙΑ σε ανθρώπους μας η ΑΛΗΘΕΙΑ θα γράφετε. 

Είχαμε εδώ και χρόνια γράψει πως μόνο η φυσική μας εξόντωση θα μπορούσε να σταματήσει τον ¨διασυρμό" τους . Αλλά πλέον η αποστολή τους είναι ανέφικτη αφού τα "κεφάλια" μέσα σε μια 8ετία πλήθυναν και οι "δολοφόνοι" είναι είδος προς εξαφάνιση. 

Τους "εξαφανίζει" η ίδια η πραγματικότητα που είναι αμείλικτη για όσους θεωρούν πως οπλισμένος γίνεσαι αυτομάτως και άτρωτος. 

Στην συμπαθέστατη λοιπόν κα. Καλλιόπη Μπενά (Καλλιόπη Παπαδοπούλου) να τονίσουμε πως σε αυτή την ζωή δεν κάνουμε όλη την ίδια δουλειά και φυσικά οτιδήποτε και να γράψει για αυτό το ιστολόγιο είναι η δική της σεβαστή άποψη. 

Ουδείς ενόχλησε από εμάς τουλάχιστον τους πελάτες της , και φυσικά ο καθένας επιχειρηματίας επιλέγει με ποιους θα συνεργαστεί. Κάποιοι κάνουν καλές επιλογές και κάποιοι όχι. Όπως μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε πλην ενός φίλου κανέναν επιχειρηματία της πόλης δεν διαφημίζει το ιστολόγιο που βέβαια ως τέτοιο υπόκεινται σε διαφορετικό καθεστώς. 

Ας ρωτήσει τον λογιστή της , τον καλύτερο νομικό της πόλης έχει αρθρογράφο στο site της άρα έχει και τις λύσεις. 

Τέλος ουδείς παρακολουθεί το ΔΗΜΟΣΙΟ προφίλ της στο facebook άλλωστε θα ήταν και εξαιρετικά χρονοβόρο επειδή έχει και πολλά λόγω της εργασίας της, 

Σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται μας ενημερώνουν οι αναγνώστες μας που προφανώς και είναι και οι μόνοι που μας καθοδηγούν ..     Τώρα εάν μας διαβάζουν και κάποιοι που η ίδια δεν επιθυμεί τι να κάνουμε; 

Στο αρχικό της λοιπόν διαδικτυακό ερώτημα ποιοι μας βάζουν, να απαντήσουμε πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι για να ενεργούμε ως μαριονέτες του κάθε καλοθελητή.

Εμείς έχουμε δική μας ατζέντα γνωστή σε όλες και όλους άρα ενεργούμε πάντα με ό,τι θεωρούμε εμείς σωστό και φυσικά όπως όλες και όλοι δεν αποφεύγουμε και τα λάθη. Ο τίτλος ισχύει και για εκείνους τίποτα δεν έχουν να φοβηθούν και κυρίως να χάσουν από μια "κόντρα" που ξεκίνησε επειδή η δική μας ανάρτηση έθιξε όσους έτσι και αλλιώς τους τα έλεγαν οι φίλοι τους τι τον θες ; Έλα ντε τι τον θέλατε τον Σταύρο και εσείς στην παρέα σας; Για να σας ξυπνήσει; 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: