ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη για "ψεκασμένους" και μη.......

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη για "ψεκασμένους" και μη.......



  • Ευτυχώς δεν το "έστρωσε" και έτσι δεν θα δούμε αποκλεισμένες τις ανηφόρες της  Αγίας Μαρίνας. Η κακοκαιρία ήταν κάτι που δεν ήθελε η πόλη μας αλλά και κανένα μέρος της χώρας εν μέσω πανδημίας. Για κάποιους μπορεί να είναι συνηθισμένο το "λευκό τοπίο" για κράτη όπως το δικό μας σημαίνει ακινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού γιατί φυσικά και δεν μπορεί ούτε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος  Χαρδαλιάς να αλλάξει νοοτροπίες δεκαετιών. 

  • Δημοτικό συμβούλιο δια ζώσης  σήμερα με όλα τα μέτρα προφύλαξης για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές σε θέσεις όπως αυτή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και φυσικά να δοθούν και νέες Αντιδημαρχίες. Επειδή μας ρωτάτε και μάθαμε άμισθοι Αντιδήμαρχοι είναι η κ. Καίτη Χωματά και ο κ. Παναγιώτης Κόκλας. Δεν θα σχολιάσουμε την μη παρουσία της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" στο σημερινό δια ζώσης δημοτικό συμβούλιο το οποίο όμως και για εμάς θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη όπως τόσα προηγούμενα. Η δική μας παρουσία φυσικά και απαγορεύεται άρα ό,τι δούμε από την live μετάδοση θα σχολιάσουμε εάν βέβαια αυτή υπάρχει .. 

  • Η ανακοίνωση στήριξης του ΓΣΗ για τις καταγγελίες της Ολυμπιονίκη  Σοφίας Μπεκατώρου είναι προφανώς και προς την σωστή κατεύθυνση. 


  • Χαμός για την εθνικότητα των δύο ανήλικων που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο Μετρό. Καμία αξία δεν έχει αλλά από την άλλη προφανώς και η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους είναι ωφέλιμη για την κοινωνία. Πάντως αρνητικές είναι και για εμάς οι εμμονές όσων θεωρούν πως μπορεί η ΑΛΗΘΕΙΑ να βγει με καλυμμένα τα πρόσωπα και τα επίθετα των δραστών. Πάγια θέση μας είναι πως τα ονόματα πρέπει να δημοσιοποιούνται και φυσικά δεν είμαστε υποστηρικτές του νόμου για τα προσωπικά δεδομένα που καλύπτει την ΑΝΟΜΙΑ. Κάμερες παντού από εμάς αφού καμία εμπιστοσύνη δεν έχουμε στην Ελληνική Αστυνομία που κάνει ό,τι μπορεί για τις κάμερες που θα έπρεπε να φέρουν περιπολικά αλλά και στις στολές τους όσοι καλούνται να επιβάλλουν την νομιμότητα. Θα γίνει και αυτό στην καθυστερημένη από κάθε άποψη Ευρωπαϊκή Ένωση που τρέχει να προλάβει την επί δεκαετίες αδράνειά της σε όλες εκείνες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που έχουν συμβεί εδώ και δεκαετίες στις ΗΠΑ. Στο πιο δημοκρατικό κράτος στον κόσμο όπου φυσικά και πολεμούν με μανία όλοι οι οπαδοί των κόκκινων και των μαύρων φασισμών παγκοσμίως. 

  • Το 5G έρχεται για να βοηθήσει την κοινωνία και όχι για να την "αρρωστήσει" όπως διαβάζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους "επαγγελματίες" συνωμοσιολόγους που βρίσκουν θέση ατυχώς και σε τοπικά ΜΜΕ. Στο όνομα της Αστικής μας Δημοκρατίας προφανώς και ουδείς νομιμοποιείται να σπείρει φόβο και πανικό σε αμόρφωτους που πιστεύουν τα πάντα αρκεί να τους χαϊδέψεις τα αυτιά και να τους πεις το πόσο σημαντικοί είναι! Στην πόλη μας άλλωστε κάποιοι αρέσκονται να υποστηρίζουν κάθε είδους κατακάθι από ένοπλους "επαναστάτες" έως παιδεραστές. Βλέπετε για αυτούς ο δημοσιογράφος δεν πρέπει να δημοσιοποιεί ΤΙΠΟΤΑ χωρίς την έγκριση μιας δικαστικής Εξουσίας που έδειξε και στην περίπτωση της απόπειρας ανθρωποκτονίας στο Μετρό πως εάν δεν φωνάξει ο υπουργός συνεχίζει τον μακάριο ύπνο της. Μάλλον έχουν μείνει στις εποχές του Παπαγγελόπουλου και της Τουλουπάκη άρα ας συνηθίσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων που φυσικά και είναι ευλογία για τους πολλούς.
ΝΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: