ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για να βγάλεις ανάλογη φωτογραφία πρέπει να έχεις τρέξει τις κοινωνικές δομές του δήμου σου και όχι φυσικά να περιμένεις πως θα πέσουν οι κούτες από τον ουρανό!

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Για να βγάλεις ανάλογη φωτογραφία πρέπει να έχεις τρέξει τις κοινωνικές δομές του δήμου σου και όχι φυσικά να περιμένεις πως θα πέσουν οι κούτες από τον ουρανό!

 


Ο εικονιζόμενος είναι ο δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού κ. Αναστάσιος Μπινίσκος και πίσω του βλέπετε ένα μικρό μέρος από τους τόνους τροφίμων που μοίρασε ο δήμος του σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του δήμου του. 

Τι κάνουμε εμείς εδώ στην Ηλιούπολη; Έχουμε τον κ. Πούλο που ασχολείται προφανέστατα με οτιδήποτε άλλο εκτός από ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. 

Έτσι δεν θα δείτε ΠΟΤΕ να μοιράζονται τόνοι τρόφιμα στον δήμο μας και ούτε τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη να ποζάρει μπροστά σε τόσες πολλές κούτες προϊόντων που διανέμονται ΔΩΡΕΑΝ. 

Θα δείτε κάποιες σακούλες τροφίμων από super market που προσφέρουν παρατάξεις, σύλλογοι. λαϊκατζήδες και επιχειρηματίες της πόλης μας και ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ σε πόσους ( μιλάνε για 300 περίπου) μοιράζονται και με τι συχνότητα οι σακούλες "αλληλεγγύης" του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου. 

Ψάχνοντας μάλιστα δεν είδαμε καμία αγορά τροφίμων αναρτημένη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ που να αφορά το Κοινωνικό Παντοπωλείο το τελευταίο 6μηνο και μάλλον συμβαίνουν δύο τινά. 

Ή οι δημότες μας είναι όλοι "βολεμένοι" και δεν έχουμε άνεργους, πολύτεκνους, και γενικότερα αναξιοπαθούντες ή οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου δεν ενδιαφέρονται. 

Για εμάς συμβαίνει το δεύτερο και φυσικά με συν- ευθύνη της αντιπολίτευσης που επιβάλλεται να ζητήσει αναλυτικά στοιχεία των τροφίμων που διακινεί το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο πριν παρουσιάσουμε εμείς τις ΔΩΡΕΕΣ των ιδιωτών για να διευκολύνουμε το αντιπολιτευτικό έργο τους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: