ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η πλέμπα της Ηλιούπολης επιτέθηκε και πάλι διαδικτυακά σε επιστήμονα αλλά ουδείς βέβαια ενοχλήθηκε αφού όπως είναι γνωστό ο φασισμός της Αριστεράς έχει ασυλία και δεν στηλιτεύεται από τα τοπικά ΜΜΕ

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Η πλέμπα της Ηλιούπολης επιτέθηκε και πάλι διαδικτυακά σε επιστήμονα αλλά ουδείς βέβαια ενοχλήθηκε αφού όπως είναι γνωστό ο φασισμός της Αριστεράς έχει ασυλία και δεν στηλιτεύεται από τα τοπικά ΜΜΕ



 Βγήκε η πλέμπα της πόλης να υβρίσει τον νομικό επιστήμονα κ. Γιώργο Παναγιωτακόπουλο αφού προφανώς και θεωρούν φυσιολογικό να προσπαθούν να αμαυρώσουν κάθε πολίτη που παλεύει για να πάμε επιτέλους μπροστά χωρίς τις ιδεοληψίες και τις ύβρεις των "κρατικοδίαιτων  βαριδίων" που ζουν εις βάρος των πολλών. 

Οι "συνήθεις ύποπτοι" λοιπόν αποδεικνύουν πως εκτός από συκοφάντες κάθε δημοκράτη πολίτη της τοπικής μας κοινωνίας αποτελούν και την χειρότερη διαφήμιση για τις δημοτικές παρατάξεις που τους φιλοξένησαν στα ψηφοδέλτιά τους. 

Ο διάλογος μαζί τους ( για διαδικτυακό μιλάμε ο άλλος αυτονόητα και αποτελεί ανοησία) είναι χαμένος χρόνος για όσους συνειδητά θέλουν το καλό της πόλης και όχι να γεμίσουν τις τσέπες τους. 

Έχουν δείξει διαχρονικά με δεκάδες ποσταρίσματά τους στο facebook τι ακριβώς πρεσβεύουν και φυσικά είμαστε υπερήφανοι για τον συνδημότη μας Γιώργο Παναγιωτακόπουλο που αντέδρασε ΔΗΜΟΣΙΑ στον έκδηλο φασισμό τους και θεωρούμε πως το γεγονός δεν θα έπρεπε να περάσει ασχολίαστο από εμάς που συνειδητά παλεύουμε τους Σταλινοφασίστες της πόλης. 



Δεν είναι τυχαίο πως ενώ προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο με τον νυν δήμαρχο καταφέρονται κατά της διοίκησης επειδή προφανώς ουδείς θέλει δίπλα του υβριστές χειρίστου είδους που αντί επιχειρημάτων έχουν τα γνωστά περί παπά Λάμπραινας και τα εμμονικά περί "τρελών" όσων καταγγέλλουν ΔΗΜΟΣΙΑ και με ΣΤΟΧΕΙΑ τον φασισμό τους. 

Τα χειρότερα έρχονται φυσικά για όσους πιστεύουν πως θα τους πληρώνουμε εσαεί για να υβρίζουν όσους τους συντηρούν οικονομικά με τους φόρους τους. 


Φυσικά και ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψη αλλά οι ύβρεις της πλέμπας γίνονται ανεκτές από ανθρώπους χωρίς κανένα δημοκρατικό συναίσθημα και "ψεκασμένους" ανεξαρτήτου κόμματος και χρώματος. 

Ο συγχρωτισμός μαζί τους περιλαμβάνει φυσικά όλους τους "σωτήρες" της πόλης που φυσικά αναζητούν "μπροστάρηδες" σε μια χυδαιότητα που καταγγέλλεται μόνο από εμάς ως τοπικό ΜΜΕ. 

Για να μην έχουν αυταπάτες οι τάχα ενεργοί πολίτες πως μπορούν χωρίς να "λερώσουν" το πληκτρολόγιο τους μπορούν να είναι πρώτοι. 

Την ώρα που οι "κεντροδεξιές" δημοτικές παρατάξεις βγάζουν ανακοινώσεις στήριξης σε νομικούς που υβρίζουν την φιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ και το επιστημονικό προσωπικό παγκοσμίως αναπαράγοντας αστείες θεωρίας συνωμοσίας προφανώς και δεν έχουν χώρο και χρόνο να αφιερώσουν ένα δελτίο τύπου για έναν νομικό που εάν μη τι άλλο γνωρίζει τι είναι Αστική Δημοκρατία την υπηρετεί και την σέβεται. 

ΥΓ: Και βέβαια εμείς τον σχολιασμό μας για τις προσλήψεις στον δήμο μας  τον κάναμε. Σχολιάσαμε   την πρόσληψη ενός ακόμα συντρόφου τους στον δήμο της πόλης μας με πανεπιστημιακό πτυχίο στην ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και φυσικά μην περιμένετε τον δικό τους άλλωστε τι να πουν πως αμείβονται με διπλάσια χρήματα από τον σύντροφό τους όντας και οι δύο δημόσιοι υπάλληλοι και χωρίς πτυχία; 

Φωτογραφία το ποστ ΑΛΗΘΕΙΑΣ του συνδημότη μας που "ερέθισε" τα ορφανά του Στάλιν που καταδικάζουν μόνο τον μαύρο φασισμό ( συνομιλώντας μαζί τους) και ΟΧΙ βέβαια τον ΚΟΚΚΙΝΟ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: