ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανέξοδη κριτική από τον Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης εν όψει των εκλογών που θα τον "αποστρατεύσουν" οριστικά από την ενασχόλησή του με προβλήματα που δεν κατανοεί!

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Ανέξοδη κριτική από τον Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης εν όψει των εκλογών που θα τον "αποστρατεύσουν" οριστικά από την ενασχόλησή του με προβλήματα που δεν κατανοεί!

 


Για ακόμη μια φορά ο κ. Τασούλας ανέπτυξε σε μια συνέντευξη με "δημοσιογράφο" τον συνδημότη μας Άγγελο Κάνδηλα   τις ανέφικτες και ανεδαφικές αιτιάσεις του για τον χώρο της Παιδείας. Αυτές θέλησε να παρουσιάσει στο νέο του διαδικτυακό μέσο ο κ. Κάνδηλας  αφού προφανώς και θεωρεί πως αφορούν κάποιον. 

Ο αποχωρήσαντας πρόεδρος κ. Τασούλας  -σε γραμμή ΣΥΡΙΖΑ- μίλησε για ανεύθυνη στάση της κυβέρνησης, για ατυχείς επιλογές της διοίκησης του δήμου, και επανέλαβε τα γενικόλογα για την Δημόσια Παιδεία που βγάζει το υπάρχον επιστημονικό προσωπικό της χώρας ,και που  έχει κριθεί ήδη από την Ιστορία. 

Μάλιστα τόνισε πως οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται στο χώρο της Παιδείας προς όφελός της ,θα πρέπει να ανατραπούν από τους "αγώνες" των ομοίων του, για να μην αλλάξει τίποτα σε αυτή την χώρα προς την σωστή κατεύθυνση

Οι επιλογές του κ. Κάνδηλα προφανώς και καταδεικνύουν τι πρεσβεύει αφού δεν μπορείς να φιλοξενείς απόψεις που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις θέσεις της φιλελεύθερης ΝΔ αλλά και διαχρονικά της ΔΕΞΙΑΣ, που δεν έχει δογματισμούς και προχωράει στο γκρέμισμα της Σοβιετίας των ανίκανων έστω και με καθυστέρηση δεκαετιών. Με πολλές από αυτές τις αλλαγές συμφωνεί και το ΚΙΝΑΛ αφού μέρος τους προσπάθησε να υλοποιήσει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης αλλά δυστυχώς κάποιοι σύντροφοί είχαν ακόμη κομμουνιστικές ιδεοληψίες. 

Δεν περιμέναμε φυσικά από τον κ. Τασούλα να αντιληφθεί τις θετικές αλλαγές που κάνει η αρμόδια υπουργός κ. Νίκη  Κεραμέως ,περιμέναμε όμως από τον κ. Κάνδηλα να μην "τρώει αμάσητες" τις ιδεοληψίες της Αριστεράς που διαχρονικά κατέστρεψαν την χώρα μας . 

Η επιλογή των "Ενεργών Πολιτών Ηλιούπολης" προφανώς και μας επιβεβαιώνει πως πρόκειται για ακόμα ένα κεντροαριστερό μέσο που ήρθε να υπηρετήσει ΜΥΘΟΥΣ και ιδεοληψίες που έχουν ηττηθεί εδώ και δεκαετίες σε όλο τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο. 

Σε debate μαζί με την Κική Παρασκευά θα είχε κάποιο ενδιαφέρον η εν λόγω παρουσίαση του μόνιμου υβριστή όσων προσφέρουν για το καλό αυτής της πόλης. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Ο κύριος Κανδήλας που έχει αποδείξει την "αριστεία" του υποστηρίζοντας" κρυφά" την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και τα αηδιαστικά της "πρώην" υποψήφια Σούλα Μανώλη. Επίσης η ομερτά τους είναι τόση υποκριτική και φανερή που ούτε ο Δούναβης μπορεί να ξεπλένει την "μπόχα" τους. Όταν σε αυτήν την ομερτά ανήκουν η κ Διαμαντή Βοσινακη η οποία λέει να πιούμε χλωρίνη και μαζί με την φιλενάδα της Κ. Σούλα Μανώλης "παραγγείλουν" ναζιστικά ,ρατσιτικα κείμενα στους ναζί της πόλης λέγοντας για ψυχικές αρρώστιες και επίδοματα…
Συνέντευξη με τον υβριστή τον παπάδων και πολλών ανθρώπων τους οποίους αποκαλούσε και τους αποκαλεί
σιχαματα,σκουπίδια,καθίκια και διακωμωδουσε την υπόθεση της παιδεραστίας.
Βέβαια ο κ Τασούλα στην υπόθεση της παιδεραστίας αποκάλεσε τον παιδεραστή θύμα και τους δημοσιογράφους θύτες και κοράκια…
Ο υποκριτής κ.Κανδήλα νομίζει ότι είναι καλός χριστιανός επειδή ανέβαζει εικόνες και λειτουργίες από εκκλησίες...αλλά έχει κλείσει τα μάτια και τα αυτιά μην τυχόν και τον βρίζουν οι "άριστοι " όπως εκείνον.
Ο καλός χριστιανός παίρνει διαχρονικά το μέρος των αδύναμων,οπότε τζάμπα οι εικόνες και οι λειτουργίες...