ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επειδή κάποιοι νομίζουν πως δυσκολευόμαστε να πάρουμε θέση - Για εμάς είναι λάθος της Ελλαδικής Εκκλησίας η κόντρα της με την κυβέρνηση και χάνει το δίκιο της εάν θεωρεί πως είναι super market που πρέπει να "πουλήσει" ελπίδα!

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Επειδή κάποιοι νομίζουν πως δυσκολευόμαστε να πάρουμε θέση - Για εμάς είναι λάθος της Ελλαδικής Εκκλησίας η κόντρα της με την κυβέρνηση και χάνει το δίκιο της εάν θεωρεί πως είναι super market που πρέπει να "πουλήσει" ελπίδα!



  • Διαφημίζουν Θείες Λειτουργίες που  θα πραγματοποιηθούν με ελάχιστους πιστούς  αφού το κράτος μας είναι κοσμικό και όχι Θεοκρατικό για να είναι υπεράνω των Νόμων οι εκπρόσωποι της Ελλαδικής Εκκλησίας. Άρα η ΑΝΟΧΗ της Πολιτείας θα πρέπει να εκτιμηθεί από όσους το παίζουν "Παπαφλέσσες". Άσχημη εξέλιξη η κόντρα κυβέρνησης - Ελλαδικής Εκκλησίας , χάνουν το "δίκιο" τους οι ιερείς που απομακρύνονται ολοένα από την κοινωνία όσο εμμένουν σε προνόμια που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά από κανέναν δημοκρατικό πολίτη. Ή κατσαπλιάδες ή νομιμόφρονες μέση οδός δεν υπάρχει... Η εκκλησία δεν είναι εμπορική επιχείρηση για να συγκρίνετε με τα super -market ....Δηλαδή οι Καθολικοί πως τα καταφέρνουν; Ακολουθήστε το παράδειγμά τους.. 
  • Το παρελθόν του Μάκη Βορίδη ανασύρουν όσοι λάτρευαν στυγνούς κόκκινους δικτάτορες και ακόμα παλεύουν να ανατρέψουν μια Αστική Δημοκρατία με γερά θεμέλια. Θα ηττηθούν όπως το 1949 η χώρα μας ανήκει στη Δύση ας το καταλάβουν καλά και οι Ταλιμπάν της Ελλαδικής Εκκλησίας που δεν πείθουν κανέναν παρά μόνο τους ζηλωτές. 

  • Από την μία έχουμε τους κομμουνιστές να ονειρεύονται κομμουνιστικούς "παραδείσους" και από την άλλη τους Ορθοδοξοταλιμπάν που θέλουν να μας "στείλουν" μια ώρα αρχύτερα. 
  • Ο Θεοδωρικάκος μίλησε για υπεύθυνο πατριωτισμό! Ξέχασε να μας πει για τους κομμουνιστές πατριώτες! , ενώ στο αποχαιρετιστήριο χθεσινό ποστ του ξέχασε να αναφέρει το όνομα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Μίλησε και για μεταρρυθμίσεις αυτές που δεν έκανε και οδήγησαν στην απομάκρυνσή του από το υπουργείο Εσωτερικών. Πάντως δεν δημιούργησε πρόβλημα και αυτό εμείς το εγγράφουμε στα θετικά του. Άλλωστε σε μερικούς μήνες θα είναι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα και θα αναζητά να τον ψηφίσουν όσοι νεοδημοκράτες τιμάνε τους ανύπαρκτους αγώνες της φασιστεράς.

  • Πολύ διαδικτυακή γκρίνια για όσα δεν κάνει η νέα διοίκηση του δήμου μας από όσους προεκλογικά το 2019 μας κατηγορούσαν που δεν θέλαμε να ηττηθεί στον δεύτερο γύρο ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος. Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Πάντως για εμάς η νέα διοίκηση τα πάει καλύτερα από ό,τι είχαμε προβλέψει δίνοντας θέσεις σε δημότες που δεν έχουν τις ιδεοληψίες της Αριστεράς. Δεν περιμένουμε θαύματα από κάποιον που προέρχεται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ άλλωστε στον όμορο δήμο μας η επένδυση στο Ελληνικό κοντεύει να βουλιάξει αφού προφανώς και ο κ. Κωνσταντάτος ως δήμαρχος περιμένει να γίνει επένδυση χωρίς ρεύμα εμμένοντας στις ιδεοληψίες του για απομάκρυνση του ΚΥΥ από τον Υμηττό και πηγαίνοντας χέρι- χέρι με τον Κορτζίδη στους τάχα περιβαλλοντικούς αγώνες τους. Δεν υπάρχει σωτηρία όταν υπηρετείς κάτι το οποίο δεν πιστεύεις. 

  • Όχι ο Παττακός δεν θα έπαιρνε ποτέ υπουργεί από ΔΕΞΙΑ κυβέρνηση . Η ΝΔ έστειλε άλλωστε τους Απριλιανούς στην φυλακή ισόβια και όχι όσοι συνεργάστηκαν μαζί τους. Όσο για τον Κασιδιάρη είναι ρωσόφιλος και φουλ αντιμνημονιακός για να έχει θέση στην σε μια κυβέρνηση Αμερικανόφιλη που λέει καθημερινά ΟΧΙ στην ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής στεναχωρώντας και κάποιους στη ΝΔ που δεν χωράνε στα "παπούτσια" της Δύσης.
  • Ας μην ανησυχούν οι συμβασιούχοι των ΟΤΑ . Όταν λήξουν οι συμβάσεις τους θα πάνε σπίτια τους. Θα τηρηθούν στο ακέραιο οι συμβάσεις τους και δεν θα χάσουν ούτε μισό ευρώ από τους μισθούς τους για το διάστημα που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Άλλωστε διορισμοί γίνονται ένας φεύγει - ένας μπαίνει στο Δημόσιο μην έχουν από τώρα αρνητισμό για τον νέο υπουργό Μάκη Βορίδη καλύτερη τύχη θα έχουν και ό,τι τους πει θα είναι νόμος και όχι λόγια του αέρα για να τους υποκλέψει την ψήφο. 

  • Λέτε μέσα στο 2021 να δούμε και καμία νέα κεντροδεξιά παράταξη στο δήμο μας που να μην τιμάει τους "αγώνες" της φασιστεράς. Για να δούμε πολλά ακούμε αλλά εάν δεν το παλέψουν όσοι βαρέθηκαν να συντηρούν ένα σπάταλο κράτος με τους φόρους τους και συντηρούν ΜΥΘΟΥΣ δουλειά δεν θα γίνει. Με δεδομένο πως η ΔΕΞΙΑ δεν δείχνει και τόσο αδέξια με τον τελευταίο ανασχηματισμό κάποιος θα θέλει να υπηρετήσει όσα όλοι οι άλλοι δεν υπηρετούν σε αυτή την πόλη. Η δική μας απήχηση δείχνει πως μια τέτοια παράταξη μπορεί να μην κέρδιζε δήμο αλλά θα έμπαινε πολύ άνετα στο δημοτικό συμβούλιο. Εμείς θα σταθούμε στο πλευρό όσων χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις έχουν τα πιο πολλά κοινά με όσα εμείς πρεσβεύουμε. 
ΝΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: