ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των "Θανασάκηδων" της παράταξης "Η πόλη που θέλω"

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Η απέραντη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ των "Θανασάκηδων" της παράταξης "Η πόλη που θέλω"

 


Στεναχωρήθηκε ο κ. Θανάσης Αθανασίου για την "υποβάθμιση" των γυναικών που συμμετέχουν στο ριάλιτι "The Bachelor" και μαζί με τους "ενάρετους" του δημοτικού μας συμβουλίου ύψωσαν χθες το "ανάστημά" τους για την "γκάφα" και την "παραπλάνηση" της διοίκησης να δώσει το Χαλικάκι για γύρισμα ενός επεισοδίου του "τηλεσκουπιδιού"! 

Φανταζόμαστε πως θα πέσουν από τα σύννεφα εάν μάθουν πως η Σάσα Μπάστα με την οποία φωτογραφήθηκε περιχαρής ο κος Αραμπατζής ετοιμάζεται να πάει στη "Φάρμα" ένα ριάλιτι παιχνίδι που μάλλον δεν συμβαδίζει με τα "υψηλά" ιδεώδη των φιλοχουντικών της παράταξης "Η πόλη που θέλω"  με την οποία συνεχίζει και συμπορεύεται. Ζητάμε συγγνώμη που γράφουμε με πι μικρό την πόλη τους αλλά με κεφαλαίο δεν υφίσταται ελληνική πόλη και εμάς η Ανατολή δεν μας ενθουσίαζε ποτέ. 


Ακόμα θυμόμαστε πόσα υπερήφανα πόζαρε δίπλα της  ( και ορθώς έπραξε για να πάρει λίγο από την λάμψη της) και φυσικά όσον αφορά τον κ. Θανάση Αθανασίου πολύ σύντομα όλες και όλοι σε αυτή την πόλη θα μάθουν ό,τι όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να σας ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ. 

Βέβαια δεν είναι μόνο ο Αραμπατζής ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ αλλά και κάποιες που με ποινικά μητρώα μη ΛΕΥΚΑ βγήκαν να μας κάνουν τις αθώες περιστέρες και τις προστάτιδες. Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τον συνδημότη μας για τον φάκελο που παραχώρησε με πολύτιμο για εμάς υλικό και είμαστε τυχεροί που στέκεται στο πλευρό μας για να ξεβρωμίσουμε αυτή την πόλη. 

Και στεκόμαστε τυχεροί όχι για την ιδιότητα του , αλλά για το απαράμιλλο θάρρος του που τον έχει βάλει ουκ ολίγες φορές σε "περιπέτειες" εξαιτίας ενός πολιτικού συστήματος που αδυνατεί να καταλάβει πως δεν είναι υπεράνω όλων. 

Ο μόνος που το κατάλαβε με οδυνηρό για αυτόν τρόπο ήταν ο Κώστας Καραμανλής που αποζητά μάθαμε , και Προεδρία της Δημοκρατίας πράγμα που δεν παίζει. 

Πολλές φωτογραφίες , πολλά έγραφα οι υπόλοιπες αναρτήσεις του μήνα που θα είναι λιγότερες αλλά δυστυχώς για τα "θύματά" μας πιο αποκαλυπτικές. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: