ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας

 


Τέλειωσε και ο Οκτώβριος , ολοκληρώθηκαν και οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, αποφάσισαν χθες οι πολλοί στο δημοτικό συμβούλιο πως ο "Πολιτισμός" της πόλης ¨"αμαυρώθηκε" από την Πηγή Δεβετζή και το "τηλεσκουπίδι" "The Bachelor",  και μείναμε με τους "Θανασάκηδες", τους "αγωνιστές" που οι "σύντροφοί" τους πυροβολούν "μπάτσους",  και φυσικά θα παραμείνουμε  στο σκοτάδι. 

Η διοίκηση και όλο το δημοτικό συμβούλιο σύσσωμο θα κυνηγήσει λέει νομικά την εταιρία του "τηλεσκουπιδιού" για εξαπάτηση. 

Εμείς πότε θα κυνηγήσουμε νομικά όσους κατασπαταλούν 40 εκατομμύρια ευρώ το λιγότερο τον χρόνο ,  και μας αφήνουν να πνιγόμαστε στα σκουπίδια και χωρίς ικανοποιητικό οδοφωτισμό; 

Όσο για την Παιδεία και τον Πολιτισμό ας καταλάβουν οι ιδεοληπτικοί πως μας κυβερνάνε και θα συνεχίσουν για πολλά χρόνια ακόμα , όσοι σπούδασαν σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού. 

Όσοι αναπολούν "κοφτερά" ελληνικά μυαλά , ας θυμηθούν τι περάσαμε επί Τσίπρα, μέχρι να καταλάβει πως οι αυταπάτες του , δεν δίνουν λύσεις στα προβλήματα της χώρας μας και πως οι Κούβες , οι Βενεζουέλες και οι Βόρειες Κορέες δεν είναι τόποι αναψυχής , αλλά κολαστήρια για κάθε πολίτη που πιστεύει στην Αστική Δημοκρατία. 

Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας,  και ελπίζουμε το επόμενο διάστημα να διατηρηθούν σε καλό επίπεδο , παρά το γεγονός πως όπως είχαμε προαναγγείλει οι αναρτήσεις μας θα μειωθούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: