ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλλα 11.796 ευρώ δίνει η διοίκηση Ψυρρόπουλου για προβολή του δήμου μας σε εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Άλλα 11.796 ευρώ δίνει η διοίκηση Ψυρρόπουλου για προβολή του δήμου μας σε εφημερίδες και ηλεκτρονικά μέσα

 


Από την μία πλευρά "κλαίγεται" στα δημοτικά συμβούλια ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος πως παρέλαβε "άδεια" ταμεία από τον προκάτοχό του, αλλά από την άλλη δεν φαίνεται αυτό όταν καθημερινά σχεδόν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ Ηλιούπολης βλέπεις "πεταμένα" λεφτά ακόμα και για να στέλνει η ΣΟΒΙΕΤΙΑ mail διάβασε ΕΔΩ αναλυτικά το ρεπορτάζ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ .

Δίνει 30.000 ευρώ σε προεκλογικούς υποστηρικτές του πακέτο μαζί με το Καρναβάλι της πόλης μας,  και γενικά αυξάνει αντί να μειώνει δαπάνες για τις οποίες έως αντιπολίτευση ήταν μονίμως απέναντι μέσα στα δημοτικά συμβούλια! 

Διαβάστε εδώ και όλη την σχετική απόφαση όπως αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου Ηλιούπολης για το νέο ποσό που έβγαλε για την προβολή του σε εφημερίδες και ΜΜΕ η διοίκηση Ψυρρόπουλου. Συνεχίζει την πολιτική με τα" αστεράκια" στις προσλήψεις κολλητών και φίλων  γιατί διαφάνεια για αυτούς είναι να διορίζουν στο δήμο ακόμα και συγγενείς δημοτικών τους συμβούλων και φυσικά σε θέματα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ είναι πολλά σκαλοπάτια πιο κάτω από την προηγούμενη διοίκηση , που δεν μας θεωρούσε αφελείς,  και πως δεν θα το ψάξουμε αλλά τουλάχιστον εάν εξαιρέσεις την διοίκηση του ΠΑΟΔΗΛ με τον τότε πρόεδρό της να μην εκλέγεται τελικά δημοτικός σύμβουλος ακολουθεί μια πολιτική που ήδη έχει στον κεντροδεξιό κόσμο της πόλης  δικαιώσει την επιλογή του πρώην και μοναδικού κεντροδεξιού δημάρχου της πόλης μας κ. Γιάννη Αναγνώστου να στηρίξει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών τον σίγουρα διαχειριζόμενο με περισσότερη διαφάνεια τα οικονομικά του δήμου μας κ. Γιώργο Χατζηδάκη. 

Γιατί ο κος Αναγνώστου δεν έχει καμία σχέση με όσους ήρθαν στη ΝΔ για να κονομήσουν και να καταλάβουν θέσεις ευθύνης σε δημόσιους οργανισμούς , του χρωστάνε στο κόμμα της ΝΔ και δεν τους οφείλει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! 

Κρίνοντας με βάση το συμφέρον της πόλης , και κυρίως για εμάς την εκτροπή σε θέματα δημοκρατίας από τον νυν δήμαρχο θεωρούμε λανθασμένη την επιλογή για ΑΠΟΧΗ στον δεύτερο γύρο που πράξαμε οι ίδιοι , και προτρέψαμε και τους αναγνώστες μας. 

Έπρεπε να πάμε και να ψηφίσουμε και εμείς τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη , παρά τις προσωπικές πικρίες , την συμμετοχή υβριστών μας στο ψηφοδέλτιό του , και τις ιδεολογικές μας διαφορές αφού σε θέματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ υπήρξε σίγουρα περισσότερο ευαίσθητος και απείρως πιο δημοκρατικός ακόμα και όταν δέχθηκε προσωπικές επιθέσεις από εμάς,  για λανθασμένες κατά την γνώμη μας επιλογές του. Άλλωστε για τα βαρίδια για τον οποίο τον κατηγορούσαμε και τον κατηγορούμε η "ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑ" του τα "φόρτωσε" και εν μια νυκτί το σύνολο σχεδόν των υβριστών μας βρέθηκαν στο πλευρό του κ. Ψυρρόπουλου με κάποιους όπως θα σας αποδείξουμε βγάζοντας και άλλα "αστεράκια" να αμείβονται από την νυν διοίκηση αλλά ευτυχώς για τους ιδίους να μην συνεχίζουν να μας υβρίζουν έχοντας πάρει το μήνυμα πως ΟΛΟΙ όσοι τα έβαλαν και στο παρελθόν μαζί μας είχαν ζημία και όχι όφελος όπως οι ίδιοι θεωρούσαν πως θα έχουν! 

Θα σας ανεβάσουμε και ένα βίντεο που κάποιοι θα ήθελαν να μην υπάρχει ανεβασμένο στο youtube από το site του κ. Γιάννη Γιαννόπουλου που τότε ήταν εν ενεργεία (dday.gr )και σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο Κυριακής. Πολλά πρόσωπα που τότε πανηγύριζαν που έπεσε η "ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑ",  πριν μερικούς μήνες πανηγύριζαν σε ίδιους έξαλλους ρυθμούς που επέστρεψε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: