ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Διαφάνεια" παντού από την νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου - Έκανε πρόσληψη ειδικού συνεργάτη δίνοντας 17.000 ευρώ και κρύβει το όνομά του μην του τον ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ!

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

"Διαφάνεια" παντού από την νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου - Έκανε πρόσληψη ειδικού συνεργάτη δίνοντας 17.000 ευρώ και κρύβει το όνομά του μην του τον ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ!


Συμβουλές για θέματα τεχνικών έργων , πολεοδομίας και υποδομών του Δήμου μας θα δίνει στο νέο μας δήμαρχο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ του που για λόγους που σίγουρα δεν αφορούν τα προσωπικά δεδομένα που δεν ισχύουν για υπαλλήλους που πληρώνετε όλες και όλοι εσείς έκρυψε το ονοματεπώνυμό του από το σχετικό έγγραφο που ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου μας μάλλον για να μην τον "ματιάσουμε". 

Ο προηγούμενος δήμαρχος κος  Γιώργος Χατζηδάκης σαφέστατα σεβόμενος περισσότερο και το τελευταίο ευρώ μας,  μας  έγραφε τουλάχιστον ποιον είχε πάρει για την συγκεκριμένη θέση , και τότε κάποιοι που έμειναν εκτός δημοτικού συμβουλίου αλλά τους "βόλεψε" η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης για να έχουν και αυτοί έναν "τίτλο" έβγαλαν πάλι τη χολή τους εναντίον του μοναδικού κεντροδεξιού δημάρχου της πόλης μας κ. Γιάννη Αναγνώστου ,  πάνω στον οποίον στήριξαν τις μετέπειτα "καριέρες" τους στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης! 

Υπήρξαν σε θέσεις ευθύνης μόνο επειδή "στήριξαν" αυτόν και "εξαφανίστηκαν" από αυτές όταν θεώρησαν πως θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν οι ίδιοι σε θέση δημάρχου. 

Ξεκίνησε ο η κα Πίκουλα που κατέληξε πρόεδρος εθνοτοπικού, συνέχισαν δύο πρώην Αντιδήμαρχοι της διοίκησής του και το μόνο κεντροδεξιό στέλεχος που κατάφερε να πάρει θέση ευθύνης στο δημόσιο μετά την ΗΤΤΑ του 2010 ήταν ο σημερινός πρόεδρος του Οίκου του Ναύτου και για χρόνια ακραιφνής Μητσοτακικός κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος. Και βέβαια αυτό συνέβη επί πρωθυπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη του "έκατσε" λαχείο η στήριξή του σε κάποιον που αποδεδειγμένα πλέον με δύο συνεχείς πρωθυπουργικές θητείες πάει να σπάσει όλα τα ρεκόρ αφού από την μεταπολίτευση και μετά είναι ο μακροβιότερος κεντροδεξιός πρωθυπουργός φανταστείτε να πάρει και τρίτη θητεία! 


Δείτε εδώ το έγγραφο που ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και βέβαια τον αριθμό 1196751103/12-03-2024 της βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου μπορεί ο καθένας να μάθει για ποιον νέο εργαζόμενο πρόκειται. 

Σε κάθε περίπτωση του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του "καθήκοντα" και το θέμα έπαιξε μόνο για μόνο για να τονιστεί η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ "κεντροδεξιών" που έσκουζαν πριν μερικούς μήνες όταν ένας ικανός συνδημότης συνέδραμε την προηγούμενη διοίκηση παρέχοντας εμπειρία και γνώσεις εύκολες να συλλέξεις όταν στο συγγενικό σου περιβάλλον υπάρχει κάποιος που προσπάθησε να αλλάξει αυτή την πόλη αλλά είχε στο πλευρό του συνεργάτες που δεν απέδωσαν και θεώρησαν λογικό να ρίξουν τις ευθύνες στον μόνο που μπορούσε ! 

Τέλος τα αστεράκια για εμάς αποτελούν ένα ακόμη ΟΝΕΙΔΟΣ της παρούσας διοίκησης που μέσα σε τρεις μήνες έχει αποδείξει πως είναι χειρότερη από την προηγούμενη σε θέματα διαφάνειας , αφού , δεν σέβεται τα χρήματα των συνδημοτών μας και για να αποφύγει την λογοδοσία στα δημοτικά συμβούλια αρχίζει τα γνωστά Βαλασοπουλικά παραμύθια για κακοδιαχείριση της προηγούμενης! 

Παραμύθια πλέον που έχουμε βαρεθεί όσοι το μακρινό 2014 αλλά και το 2019 λίγο πριν την ΑΘΩΩΤΙΚΗ απόφαση για τους πολιτικούς τους αντιπάλους μας είχαν και εμάς παρασύρει! Το τι έκαναν για την πόλη επί 9 χρόνια τα ξέρετε , το τι κάνουν τώρα τα βλέπετε . Αναμένουμε την κλάψα τους στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο πως τα πάνω από 2.500.000 ευρώ που τους άφησε ο κος Χατζηδάκης στα ταμεία του δήμου φεύγοντας είναι λίγα που να ήξερε ο άνθρωπος σε πόσους είχαν τάξει να τους "βολέψουν". Αυτά προς το παρόν 

Σ.Μ 





Δεν υπάρχουν σχόλια: