ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θα στοιχίσει στη ΝΔ η μη υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη - Κάτω από 30% θα πέσει το ποσοστό του κυβερνώντος κόμματος επειδή η ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών στερείται σοβαρότητας!

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Θα στοιχίσει στη ΝΔ η μη υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη - Κάτω από 30% θα πέσει το ποσοστό του κυβερνώντος κόμματος επειδή η ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών στερείται σοβαρότητας!


Οι Αμερικανοί  τον θέλουν (και σύντομα θα αποφυλακιστεί παρά την αδιαφορία της ελληνικής κυβέρνησης ) αλλά η ηγεσία της ΝΔ και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τις ασυναρτησίες ενός υπουργού Εξωτερικών που στερείται σοβαρότητας! 

Σε κάθε περίπτωση η μη κάθοδος του ομογενούς Έλληνα  Φρέντι Μπελέρη στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ποσοστό κάτω του 30% , και τα κόμματα στα ΔΕΞΙΑ της να κάνουν "πάρτι" στις Ευρωεκλογές! 

Ευνοημένο από αυτή την εξέλιξη και το κόμμα "Δημοκράτες" του κ. Ανδρέα Λοβέρδου με τον επικεφαλής του να διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ομογενείς και ιδίως με την Ελληνική (αναγνωρισμένη με διεθνείς συνθήκες) μειονότητα που κατοικεί στην Αλβανία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: