ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ελληνικού - Αργυρούπολης και στο Α΄ γήπεδο ποδοσφαίρου με στίβο του ίδιου δήμου

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ελληνικού - Αργυρούπολης και στο Α΄ γήπεδο ποδοσφαίρου με στίβο του ίδιου δήμου


 Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Και οι δύο αθλητικοί χώροι κοσμήματα του όμορου δήμου μας βρίσκονται στην οδό Τριπόλεως 6 στην Αργυρούπολη.

Και παλιότερα τα είχαμε αναδείξει μέσα από εδώ , και παραμένουν σε άψογη κατάσταση όπως μπορείτε να δείτε και εσείς μέσα από το φωτορεπορτάζ του συνεργάτη μας. Εκεί η πισίνα δεν θολώνει από αδιαφορία ελλιπούς συντήρησης , και οι ιδιώτες που τα χρησιμοποιούν δίνουν περισσότερα χρήματα στα ταμεία της διοίκησης Κωνσταντάτου , από ό,τι συμβαίνει στον δήμο μας. 




Έχουν άδειες λειτουργίας και υπευθύνους και πολλά άλλα που εμείς εδώ αγνοούμε αφήνοντας π.χ ανοιχτό το Χαλικάκι που δεν είναι αθλητικό κέντρο αλλά βοσκότοπος για να βγάζουν μεροκάματα επιτήδειοι που τάχα αγαπάνε τον Αθλητισμό και όλοι και όλες μαζί  αναμένουμε  ακόμα ένα ατιμώρητο έγκλημα όπως συνέβη στα 5Χ5 του δήμου μας. 

Το μόνο παρήγορο πως  η  ΓΓΑ (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού )  αυτή την φορά να έχει στριμώξει για τα καλά τον δήμο μας και θα συνεχίσει για λόγους που δεν θα σας αναφέρουμε. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: