ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Υπηρέτες του συστήματος κομμουνιστές σταματήστε επιτέλους να δίνετε τους συναγωνιστές μας στους Λίτες αηδία έχετε καταντήσει δεν θα πετύχετε να τους χώσετε μέσα!

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Υπηρέτες του συστήματος κομμουνιστές σταματήστε επιτέλους να δίνετε τους συναγωνιστές μας στους Λίτες αηδία έχετε καταντήσει δεν θα πετύχετε να τους χώσετε μέσα!

Για ακόμα μια φορά κουβά πήγαν γνωστοί ρουφιάνοι της πόλης μας,  μόλις αφέθηκαν ελεύθεροι συναγωνιστές που τους έπιασαν στο στόμα τους τάχα αριστεροί,  που πιστεύουν στον σταλινισμό! Μην ζηλεύετε που στον δρόμο σας έχουν πάρει τα ηνία! Τα χειρότερα έρχονται για εσάς στις κάλπες του Ιουνίου! Γιατί στους δρόμους έχουν έρθει εδώ και χρόνια! Εάν θέλετε να συμβάλετε στην "νομιμότητα" δώστε τους μπράβους που σας κρεμάνε τα παράνομα πανό σας για τις ανεδαφικές διεκδικήσεις σας! Για αυτούς έχει φακέλους η ΕΛ.ΑΣ για εκβιασμούς,  για τους δικούς μας δεν έχει τίποτα άλλο παρά την αντίστασή τους απέναντι στη ΣΑΠΙΛΑ! Μαϊμούδες του Κοινοβουλίου αφήστε τις "επαναστάσεις" σε όσους πολεμούν τον ΦΑΣΙΣΜΟ όχι στα λόγια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: