ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Σε μερικές ώρες θα ξέρουμε με την ανακοίνωση των τελευταίων ονομάτων του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ θα γνωρίζουμε εάν ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει μια απλή νίκη της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές ή ακούγοντας την βάση του κόμματος που θέλει την υποψηφιότητα Φρέντι Μπελέρη τον κατεβάσει και πάει για θρίαμβο! 100.000 ψήφοι είναι το ελάχιστο που θα πάρει ο κος Μπελέρης εάν κατέλθει υποψήφιος και θα είναι ΨΗΦΟΙ όσων στήριξαν το κόμμα της ΝΔ σε δύσκολες συγκυρίες για να έχουν κάποιοι σήμερα προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ καρέκλες ευθύνης. Είμαστε αισιόδοξοι πως μετά τις "πιέσεις" από διαφορετικές πλευρές και την διεθνή συγκυρία ο πρόεδρος δεν θα ήθελε να βάλει την κυβέρνηση αλλά και την χώρα σε περιπέτειες. Με καρικατούρες του "Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια" που οδήγησαν με μεγαλοϊδεατισμούς στο να μικρύνει η χώρα  και όχι ανθρώπους στο ψηφοδέλτιο του κόμματος που έχουν φυλακιστεί για την αγάπη τους προς την πατρίδα , δεν θα φτάσει έως το 2027 πρωθυπουργός  ο κος Μητσοτάκης,  εκτός και έχει ήδη αποφασίσει να "αποδράσει" πράγμα που αρνείται σε κάθε τηλεοπτική του συνέντευξη! 

  • Καλή η συμμετοχή στις χθεσινές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για ανάδειξη ευρωβουλευτών του κόμματος καταδεικνύουν πως το νέο κόμμα που στήνει ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει σχέση με τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ και άνετα θα διατηρήσει την δεύτερη θέση στις προσεχείς κάλπες. Στο μέλλον ο ίδιος ο κος Στέφανος Κασσελάκης με μια σειρά θετικών για εμάς δηλώσεών του και τοποθετήσεών του σε θέματα εξωτερικής πολιτικής θα αποφασίσει εάν θα δημιουργήσει μια κυβερνώσα παράταξη ή εάν θα περιοριστεί στο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης . Είναι αρκετά έξυπνος για να αντιληφθεί πως όλος ο δυτικός κόσμος κινείται προς τα ΔΕΞΙΑ και ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει πολιτικά ένα κόμμα είναι να σταματήσει να πιστεύει σε ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ και να τοποθετήσει τον εαυτό του στη σύγχρονη πραγματικότητα απογοητεύοντας ίσως όσους θα ήθελαν στην Ευρώπη "ηγέτες" τύπου Χίτλερ ή Στάλιν. 

  • Τρίτο μέρος από την επίσκεψη του συνεργάτη μας Παναγιώτη Πάσχου στο Αττικό Ζωολογικό πάρκο σήμερα ενώ έως το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε περισσότερη στραμμένη την προσοχή μας σε όσα φυσικά και μας αφορούν αφού η Μέση Ανατολή δεν είναι μακριά μας και οι εξελίξεις εκεί σύντομα θα επηρεάσουν σημαντικά την καθημερινότητά μας! Ο πόλεμος συμβαίνει στη γειτονιά μας και η εμπλοκή της χώρας σε αυτόν για εμάς δεδομένη αφού ως κράτος - μέλος του ΝΑΤΟ συμμετέχουμε οικονομικά στους στρατηγικούς σχεδιασμούς της "ιερής" συμμαχίας και κατά Κασσελάκη για το πως πρέπει να πορευτούμε τα επόμενα χρόνια για να εξασφαλιστεί η ευημερία της Δύσης! Για τους αφελείς που θεωρούν πως η ευημερία μας δεν έχει να κάνει με την επιβολή μας σε κράτη που δεν ανήκουν στο δυτικό κόσμο να πούμε απλώς πως έχουν όσα έχουν ( πολλά ή λίγα) επειδή κάποιοι συνειδητή ή μη παραμένουν στην λάθος πλευρά της Ιστορίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: