ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κώστας Πουπάκης: Τα τελευταία χρόνια στην Μαραθωνομάχων συμβαίνει κάτι ανεξέλεγκτο!

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Κώστας Πουπάκης: Τα τελευταία χρόνια στην Μαραθωνομάχων συμβαίνει κάτι ανεξέλεγκτο!


Για το Δήμο Ηλιούπολης!!! Τα τελευταία χρόνια στην Μαραθωνομάχων συμβαίνει κάτι ανεξέλεγκτο!
Συγκεκριμένο άτομο, που έχει καταγγελθεί και στην αστυνομία και στο Δήμο (λέει βέβαια σε όλους ότι έχει άδεια-εντολή από το Δήμο) κόβει σε Δασικό μέρος ευκαλύπτους, πεύκα-που πέφτουν μάλιστα & στο δρόμο κινδυνεύοντας μάλιστα όλοι μας.
Αφαιρώντας ταυτόχρονα όλες τις πέτρες για να είναι καλλιεργήσιμο! Άλλοτε για να φυτέψει ντομάτες χόρτα για δική του χρήση (με νερό που κλέβει από Δήμο ή Περιφέρεια), άλλοτε λουλούδια και άλλοτε μπανανιές-οπωροφόρα αφού προσπαθεί ( με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει στον …αποχαρακτηρισμό του! 





Παράλληλα, εμποδίζει στο δρόμο την κυκλοφορία πεζών και αυτοκινήτων με τις σωρούς με πέτρες τοποθετώντας τες ακόμα και στη μέση του δρόμου.. Εμποδίζει έτσι τους κάδους του Δήμου, που αφού δεν χωράνε στη θέση τους από τις πέτρες-κυλάνε & χτυπάνε τα απέναντι σταθμευμένα αυτοκίνητα..
Φυσικά είπα εξ αρχής ότι αυτό το φαινόμενο δεν είναι σημερινό… αλλά δυστυχώς και σήμερα αν και το γνωρίζει ο Δήμος συνεχίζεται…





Μήπως τυχόν έχει σχέση η κάλυψη του από το Δήμο; λόγω του σπιτονοικοκύρη του (ενεργό στέλεχος Δημοτικής παράταξης) ;




 
Και φυσικά κανείς δεν θα είχε αντίρρηση για 1-2 μέτρα από τον δρόμο να πραγματοποιείται κάποιος καλλωπισμός του δασικού… όχι όμως σε βάθος και 50-100 μέτρων και σε βάρος του Δάσους!
Αναγκάζομαι να το δημοσιοποιήσω αφού η μέχρι σήμερα ενημέρωση δεν είχε αποτελέσματα, ώστε σε περίπτωση ατυχήματος εξ αυτού-να υπάρχουν και υπεύθυνοι.


Κώστας Πουπάκης 
Πρώην Ευρωβουλευτής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: