ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Η δυσαρέσκεια εναντίον οιασδήποτε εξουσίας , για να φέρει κάποιο "αποτέλεσμα" θα πρέπει να βρει μέσω της ψήφου κάποια στοιχειώδη αντιπολίτευση για να στηρίξει. Και στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και στην τοπική την δυσαρέσκεια ( δικαιολογημένη ή όχι μπορεί ο καθένας σας να την κρίνει) δεν έχουν την δυνατότητα οι αντιπολιτευόμενοι να την αξιοποιήσουν και να την μετατρέψουν σε ΘΕΤΙΚΗ ψήφο. Έτσι ακούμε πως ναι μεν δεν είναι καλός πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης αλλά δεν υπάρχει και κανένας καλύτερος! Και όσον αφορά τα τοπικά ακούμε ναι μεν δεν έφερε την "Άνοιξη" ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος αλλά και ποιος θα τα κατάφερνε καλύτερα; Για εμάς αυτές οι δικαιολογίες είναι απλώς η υπεκφυγή μιας ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ να πάρει ξεκάθαρη θέση για όσα συμβαίνουν γύρω της γιατί ό,τι και εάν σας λένε οι πολίτες καμία ενσυναίσθηση δεν έχουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία και ΨΗΦΙΖΟΥΝ έχοντας ως βάση τα προσωπικά τους συμφέροντα. Σκληρό αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα ήταν έτσι άρα μην περιμένετε να αλλάξει τίποτα και στο Κράτος μας αλλά και στον Δήμο μας όσο εσείς οι ίδιοι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ καμία διαφορετική πρόταση για τίποτα πέρα από γκρίνια που κάθε φορά που σας δοθεί κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα ή έστω ένας τίτλος "τιμής" την ξεχνάτε! Εμείς που δεν ψάχνουμε τίτλους "τιμής" και δεν έχουμε την ανάγκη από τους συνδημότες μας να χρηματοδοτήσουν την 12ετη προσπάθειά μας γράφουμε περισσότερα από κάποιους που αλλάζουν φανέλα στην πρώτη στραβή! Εμάς οι θέσεις μας είναι γνωστές σε όλα τα μεγάλα ή μικρότερα προβλήματα της πόλης μας και με δεδομένο πως έως σήμερα κανείς δεν έχει υλοποιήσει έστω το παραμικρό από την δική μας γνωστή ατζέντα μπορούμε και τους "στεναχωρούμε" όλους και τα εισαγωγικά είναι γιατί άμα διαχειρίζεσαι πάνω από 40.000.000 ευρώ το χρόνο ετήσια κρατική χρηματοδότηση σιγά μην στεναχωρηθείς! 
  • Να βάλουμε και κάτι για να "εκπαιδεύσουμε" τους "αριστερούς" της πόλης μας για το τι σημαίνει να είσαι πραγματικά απέναντι,  και να μην έχεις την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως μπορείς εκ των έσω να ανατρέψει εκ των έσω την Αστική μας Δημοκρατία. Εμείς απέναντι δεν ήμαστε αλλά η ΑΠΟΧΗ που προτείνουν σε κάθε εκλογική διαδικασία μάλλον ξεβολεύει όσους όπου επικράτησαν τους είχαν στις φυλακές και τους θανάτωσαν. Εδώ στην Αστική μας Δημοκρατία προφανώς κινδυνεύουν λιγότερο και είμαστε από αυτούς που δεν τους θέλουμε σε κελιά γιατί οι δράσεις τους από εμάς τουλάχιστον δεν θεωρούνται ΑΠΕΙΛΗ για την Αστική μας Δημοκρατία αλλά προβληματισμός όσων κατέχουν θέσεις ευθύνης για να γίνει καλύτερη!  Ας αναλογιστούν και αυτοί πως δράσεις τους υπάρχουν ΜΟΝΟ σε Αστικές Δημοκρατίες και όχι σε αυταρχικά και αντιδημοκρατικά καθεστώτα όπως π.χ στη Βόρεια Κορέα! 

 

  •  Και για το τέλος σας προτρέπουμε να διαβάσετε το βιογραφικό του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας έτσι για να καταλάβετε πως βγαίνεις πρόεδρος και στην μαρτυρική Κύπρο!


Δεν υπάρχουν σχόλια: