ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • "Κύριε Δήμαρχε σας παραδίδουμε τα κλειδιά" γράφει σε σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε ο ένας εκ των δύο Εμπορικών Συλλόγων της πόλης μας εναντίον της νυν διοίκησης με αφορμή τα bazzar που κάνουν διάφοροι εθνοτοπικοί σύλλογοι και δημιουργούν στις τοπικές επιχειρήσεις ΑΘΕΜΙΤΟ ανταγωνισμό αφού ασκούν εμπορική δραστηριότητα χωρίς να φορολογούνται. Η δική μας άποψη ( όχι πως θα μας λάβουν υπόψιν τους) είναι πως όταν θεωρείς πως οι επιχειρήσεις υποβαθμίζονται από την νυν δημοτική αρχή δεν παρατάς τα κλειδιά αλλά αγωνίζεσαι όπως  ο έτερος κουμμουνιστικός σύλλογος για τα δίκαια εντός ή εκτός εισαγωγικών ( στο θέμα που αναφέρουν για εμάς έχουν απόλυτο δίκιο) που εάν και έχει ανεδαφικά αιτήματα για καπιταλιστικές κοινωνίες το παλεύει χρόνια να μας κάνει ΣΟΒΙΕΤΙΑ! Δεν θεωρούμε πως ο νέος Εμπορικός Σύλλογος της πόλης μας που ιδρύθηκε το 2019 θα κλείσει αλλά σε κάθε περίπτωση μικρό το κακό για μια διοίκηση του 60% που ξέρει και το απέδειξε και προεκλογικά να "διαχειρίζεται"  καλύτερα τις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης. Και εμείς που ήμασταν έτοιμοι να υποδεχθούμε "Λευκές Νύχτες" , γιορτές σοκολάτας , και είδαμε και ένα καρναβάλι με σημαντική την συμβολή του ΕΣΗ διαβάσουμε τώρα πως τα "τσούγκρισαν" για ένα θέμα που  σίγουρα δεν θα πρέπει να σε κάνει να παραδίδεις κλειδιά συλλόγου αλλά να πεισμώνεις και να μάχεσαι! Διαβάστε και όσοι ενδιαφέρεστε την ανακοίνωσή τους στη σελίδα του ΕΣΗ κάνοντας κλικ εδώ  Στην ανακοίνωση μιλάνε για προεκλογικές και μετεκλογικές διαβεβαιώσεις από την πλευρά του κ. Ψυρρόπουλου για την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων λες και δεν ξέρουν πως στην πολιτική ΟΛΟΙ προσπαθούν να τα έχουν καλά με όλους και πάνε πάντα στο τέλος με όσους έχουν τις περισσότερες ψήφους εάν δεν έχουν συγκεκριμένο σχέδιο και όραμα! 


  • Μια συνάντηση τους ήταν αρκετή για να τραβήξει το ενδιαφέρον όσων μάλλον δεν είναι και πολύ ευχαριστημένοι με την στάση συγκεκριμένων κεντροδεξιών της πόλης μας που φανταζόμαστε πως κάποτε θα πρέπει να απολογηθούν για τα κακά αποτελέσματα στις εκλογές που παίρνει η ΝΔ στο δήμο μας ακόμα και όταν σαρώνει σε όλη την Ελλάδα! Η συνάντηση αυτή που έγινε χθες ήδη βρίσκεται στις δημοφιλέστερες αναρτήσεις εβδομάδας του ιστολογίου μας! 



  • Και από τις "ζούγκλες" της πόλης , αφού τίποτα δεν άλλαξε παρά μόνο τα πρόσωπα που κατέλαβαν θέσεις ευθύνης,  πάμε στο τρίτο μέρος αφιέρωμα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο του συνεργάτη μας Παναγιώτη Πάσχου.  




Πάρτε μια γεύση και από Λουτράκι που θα είναι αυριανό μας θέμα! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: