ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: "Ομόφωνα" αποφάσισαν οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας την σύσταση για την εύρυθμη λειτουργία του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης - Είχαν αποχωρήσει πέντε δημοτικές παρατάξεις !

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

"Ομόφωνα" αποφάσισαν οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας την σύσταση για την εύρυθμη λειτουργία του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης - Είχαν αποχωρήσει πέντε δημοτικές παρατάξεις !

 



Δες εδώ πως νοιάζονται για την εύρυθμη λειτουργία του "Μουσείου" μας όσοι ως εθελοντές και με μοναδικό  μας κόστος (άμα πιστεύαμε εμείς αυτές τις ανοησίες θα το είχαμε κλείσει το ιστολόγιο) τα έξοδα κίνησης  ΜΟΝΟ του Προέδρου της επιτροπής που σύστησε η ΒΑΛΑΣΟΚΡΑΤΙΑ,  21 δημοτικοί σύμβουλοι (είχε αποχωρήσει η παράταξη "Φωτεινή πόλη"  του κ. Δημήτρη Ευαγγέλου, η παράταξη Χατζηδάκη , η παράταξη Ευσταθίου . η παράταξη Αραμπατζή, η παράταξη Παπαδάτου, αλλά  ακόμα και η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης! )  οι μισοί δημοτικοί σύμβουλοι από αυτούς  της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ κατέθεσαν στεφάνι στην εκδήλωση του δήμου για την 25η Μαρτίου μαζί με τους Ναζί του κ. Στίγκα που ένας - ένας τον εγκαταλείπει επειδή πήγε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και είπε ΑΛΗΘΕΙΕΣ εξασφαλίζοντας ( για πόσο καιρό θα δούμε το ακαταδίωκτο του) για ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του πρόβατου ψηφοφόρου που προτίμησε να βάλει και  τους ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΑΖΙ στη Βουλή για να έχουν παρέα οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ του ΚΚΕ! 
Αυτός λοιπόν ο μεγάλος "δημοκράτης" πρόεδρος της Επιτροπής και πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Βασίλης Βαλασόπουλος που επί 9 χρόνια διοίκησε τον δήμο μας και μας οδήγησε 200 χρόνια πίσω επανήλθε με το "εκλεκτό" του κ. Στάθη Ψυρρόπουλο για να μας οδηγήσει ακόμα πιο πίσω σε καταστάσεις που βίωσε ο ίδιος "σπουδάζοντας" στους κομμουνισμούς παραδείσους που σίγουρα ήταν σε καλύτερη κατάσταση από την πόλη που παρέδωσε στον τέως δήμαρχο μας κ. Γιώργο Χατηζηδάκη! 

Αυτόν που εσείς στείλατε σπίτι του επειδή προσπάθησε και περιόρισε τα ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ αλλά τουλάχιστον χειρίστηκε την πόλη με δημοκρατικό τρόπο δεν άφησε τα γνωστά λαμόγια να πουλάνε αντιστασιακούς αγώνες για να γεμίζουν τις τσέπες του και να διεκδικούν και να παίρνουν όσα δεν δικαιούνταν! 

Δύο κεντροδεξιές παρατάξεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και εάν εξαιρέσει κανείς τις αρχικές προσπάθειες της μίας για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στα οικονομικά του "μουσείου" - εκτρώματος υποχώρησαν και αυτοί στους εκβιασμούς τάχα αντιστασιακών που θέλουν και ασανσέρ για να εάν χώρο που επισκέπτονται ελάχιστοι αλλά πληρώνουμε ΟΛΟΙ . 

Και επειδή η κυβέρνηση έχει ζόρια από τα ΔΕΞΙΑ της ( το ΚΚΕ άλλωστε είναι το πιο συστημικό κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου το μόνο που κάνει είναι να διαμαρτύρεται για τις νόμιμες δράσεις Αναρχικών επειδή τους έχουν κερδίσει κατά κράτος στο πεζοδρόμιο) σε αυτό το "Μουσείο" θα διαφημίσει την Δευτέρα η υποψήφια Ευρωβουλεύτρια της ΝΔ κ. Φλέσσα το βιβλίο της μη χαλάσει και μισό ευρώ ενώ διεκδικεί να εκλεγεί και να παίρνει 8.000-15.000 ευρώ τον μήνα! Δεν θα βγείτε κα Φλέσσα μας στις 10 Ιουνίου που θα επιβεβαιωθούμε για την λάθος επιλογή της ΝΔ να σας εντάξει στα ψηφοδέλτιά της θα κλαίτε μαζί τους! 

Μάθαμε μάλιστα από δικούς μας ανθρώπους πως τους κάλεσαν από την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης να παραβρεθούν στο χώρο γιατί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ ενθουσιάζει πολλούς,  και δεν έχει κόμμα και χρώμα πλέον όλοι για τα ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ το παίζουν "αντιστασιακοί" και είναι θέμα χρόνου να δούμε και στη χώρα μας στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή ακόμα και της κυβέρνησης κάποιον εγχώριο οπαδό της Λεπέν ή της Μελόνι! 

Όχι πως θα γίνει και καμία επανάσταση , το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε θα υπηρετούν και αυτοί και ειλικρινά μας κάνει εντύπωση τι δουλειά έχει ο εκπρόσωπος της ΠΕΑΕΑ μαζί με τους υπόλοιπους σε αυτή την επιτροπή γιατί τους κομμουνιστές για ιδεοληπτικούς τους είχαμε όχι και για λαμόγια! . Ρε μπας και πολέμησαν για να γίνουμε εμείς σήμερα Αμερικανάκια,   και πήγε ο αγώνας τους χαμένος; Γιατί παρά την υποταγή μας στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε η πλειοψηφία της πόλης θαυμάζει το πρώην ανατολικό μπλοκ και άρα η τοποθέτηση του "επαναστάτη" Βασίλη Βαλασόπουλου σε θέση προέδρου του Μουσείου ήταν  η πλέον κατάλληλη και εξευτελιστική για το ίδιο το έκτρωμα!  Στη επόμενη αλλαγή που θα κάνουν να προσθέσουν ως μέλος και τον Βασίλη Στίγκα που η οικογένεια του έχει περισσότερο αντιστασιακή δράση από κάποιους που ενώ συνεργάστηκαν με τους ΝΑΖΙ θυμήθηκαν τον "πατριωτισμό" τους πολύ αργότερα και οδήγησαν την χώρα μας σε εμφύλιο. 
Με απόφαση της η Ευρωπαϊκή Ένωση καταδικάζει με ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 19ης Σεπτεμβρίου 2019 τους δύο ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ κόκκινο και μαύρο . Στην πόλη του "Ήλιου" τιμούμε και τους δύο και οσονούπω θα έχουμε άγαλμα στην κεντρική πλατεία της πόλης του "Τόνυ Μοντάνα" αφού η ΕΛ.ΑΣ αντί να συλλαμβάνει μέλη της Greek Mafia τα βάζει με τους αγωνιστές του Ρουβίκωνα μην ξυπνήσει το "πρόβατο" από τα πανό που κρεμούσαν χθες στα ανατολικά για ΑΚΡΙΒΕΙΑ και ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ . Πάντως όλοι ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις προσαγωγές αφού οι δικές μας πληροφορίες λένε πως μετά το τηλεφώνημα από Πρεσβεία ο αρμόδιος υπουργός κατανόησε πως οι σύμμαχοί μας επιθυμούν πολλά πανό υπέρ της Παλαιστίνης , άρα κρεμάστε πάλι εσείς του ΣΕΔΗ στο δημαρχείο και το δικό σας  κανείς δεν θα σας το πειράξει αυτή την φορά. 
Η  υπερδύναμη άλλαξε άποψη και θέση για την κρίση στη Μέση Ανατολή και είναι κοντά σε ιστορική συμφωνία με το Ιράν , και όχι τίποτα άλλο είχαμε μείνει στις θεωρίες συνωμοσίας των "ψεκασμένων" πως οι Εβραίοι ήταν πανίσχυροι και είχαν τέτοιο λόμπι που κατάφεραν να  εξοργίσουν και με ΔΗΜΟΣΙΕΣ δηλώσεις τον δυτικό κόσμο που ακολουθεί πιστά τον βηματισμό των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας σε όλα τα διεθνή θέματα. Έτσι όσοι ανησυχούν (έστω και υποκριτικά)  μήπως η Γάζα πέσει στα χέρια του Ισραήλ , ας επαναπαυτούν θα παραμείνει τμήμα του Παλαιστινιακού Κράτους και εάν αλλάξει ηγεσία το τελευταίο ,  μπορεί να αποκτήσει και ενεργειακή αυτονομία made in USA!
Άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα λοιπόν  με ψήφισμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και με την συνδρομή της μοναδικής υπερδύναμης στον πλανήτη! 


ΥΓ: Κύριοι της διοίκησης το "ομόφωνά" σας ήταν τελικά οι 21 δικοί σας δημοτικοί σύμβουλοι και "χώσατε" και τους "αντιστασιακούς" μαζί με τον "ειδικό" κ. Καπετανόπουλο για να έχετε όπως και επί Βαλασοκρατίας το άλλοθι για ξοδεύεται χρήματα που από ό,τι δήλωσε και ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος κ. Μακρυκώστας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ΠΟΤΕ δεν έφτασαν στο "Μουσείο" ! Το θέμα είναι πως δεν ξέρουμε ακόμα και σήμερα που πήγαν και έχετε το θράσος να καλείται και διαχειριστή παίζοντας τον ρόλο του εξυγιαντή των οικονομικών ένα παραμύθι ανάλογο με αυτό του ιδρυτή σας την περίοδο που έριξε έναν καλό δήμαρχο από την πόλη μας τον κ. Γιάννη Αναγνώστου για να έρθει ο ίδιος να την γυρίσει χρόνια ΠΙΣΩ! Μέχρι και εμάς ξεγελάσατε αλλά όχι την Ελληνική Δικαιοσύνη που τον ΑΘΩΩΣΕ μαζί με τους συνεργάτες τους ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: