ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  •  Τα δικαστικά έξοδα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου Ηλιούπολης συνεχώς αυξάνονται και όπως το πάνε θα χρεοκοπήσουν τον δήμο και θα ρίχνουν τις ευθύνες στους προηγούμενους. Σε κάθε περίπτωση η αντιπολίτευση δεν αντιδρά για αυτά τα έξοδα άρα μάλλον θέλει να εκμεταλλευθεί πολιτικά την χρεοκοπία που για να μην ανησυχήσει και κανείς άδικα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ και καμία καταστροφή για όλες και όλους εμάς αλλά μια μείωση των υπαλλήλων του δήμου μας αφού αυτοί εθελοντικά δεν δουλεύουν και μαγκιά τους! 


  • Η έπαρση και στην κεντρική πολιτική σκηνή και στα αυτοδιοικητικά "πληρώνεται",  αλλά άμα έχεις μπροστά αρκετά χρόνια ακόμα σε θέσεις ευθύνης , τότε δεν σε νοιάζει ιδιαίτερα,   θεωρείς και όχι αδικαιολόγητα πως η πλειοψηφία του κόσμου θα την έχει ξεχάσει πριν τις κάλπες! 

  • Είσοδος της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ούρσουλας  φον ντερ Λάιεν στο Ζάππειο Μέγαρο για να μιλήσει στο 15ο Συνέδριο της ΝΔ με τον συνεργάτη μας Παναγιώτη Πάσχο να τρέχει για να εξασφαλίσει για εμάς και φυσικά για όλες και όλους εσάς  το σχετικό  φωτορεπορτάζ. 


Δείτε το σχετικό βίντεο από το in.gr

 






Δεν υπάρχουν σχόλια: