ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δήλωση Παύλου Χρηστίδη, Βουλευτή Νοτίου Τομέα και υπεύθυνο ΚΤΕ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, για την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Δήλωση Παύλου Χρηστίδη, Βουλευτή Νοτίου Τομέα και υπεύθυνο ΚΤΕ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, για την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.


Για άλλη μια φορά, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τη δολοφονία μιας νέας κοπέλας από τον πρώην σύντροφό της. Και μάλιστα μια γυναικοκτονία που διεπράχθη μόλις λίγα μέτρα από το ΑΤ που είχε πάει για να τον καταγγείλει.
Ακόμη μια γυναίκα που έχασε τη ζωή της βίαια και άδικα, αβοήθητη. Κάθε φορά η καρδιά μας συγκλονίζεται, κάθε φορά αναρωτιόμαστε "μέχρι πότε";

Τα λόγια πια είναι φτωχά. Είναι επιτακτική ανάγκη να σπάσουμε τη σιωπή, στην προσπάθεια να εξαλείψουμε τη βία από την κοινωνία μας, μα ακόμα πιο σημαντικό, μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να στηρίξουμε κάθε άνθρωπο που την υφίσταται.

Η ώρα για ουσιαστικές δράσεις έχει έρθει από καιρό και δυστυχώς ολοένα και συχνότερα γινόμαστε μάρτυρες αυτής της ανάγκης.

Παύλος Χρηστίδης 
Βουλευτής Νοτίου Τομέα ΠΑ.ΣΟ.Κ - Κίνημα Αλλαγής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: