ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το "Μουσείο" Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης διατηρείται για να βρίσκουν ΤΖΑΜΠΑ χώρο να κάνουν εκδηλώσεις ιδεοληπτικοί!

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Το "Μουσείο" Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης διατηρείται για να βρίσκουν ΤΖΑΜΠΑ χώρο να κάνουν εκδηλώσεις ιδεοληπτικοί!

 


Ευτυχώς ο Λένιν δεν ζει και μαζί με αυτόν και το φιλαράκι του ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ Ιωσήφ Στάλιν,  τους οποίους βλέπετε παρακάτω σε φωτογραφία εποχής , να σχεδιάζουν ποιους θα κατασφάξουν από τους πολιτικούς τους αντιπάλους! 



Ο Λένιν αφού οδήγησε τον ρωσικό λαό σε πλήρη ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΠΕΙΝΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ έφυγε από αυτόν τον μάταιο κόσμο μη πιστεύοντας πως υπάρχει και κάποιος άλλος! 

Ο θεωρητικός του κομμουνισμού φυσικά και υπήρξε ηθικός αυτουργός για εκατομμύρια εγκλήματα αλλά η διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την "δημοκρατικότητά" της,  παραχωρεί έναν χώρο που μας στοιχίζει χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο ώστε να διαφημίσουν τον κόκκινο φασισμό τους όσοι αδυνατούν να καταλάβουν πως η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ νίκησε και τέτοια φαιδρά πρόσωπα όπως υπήρξε ο  Ρώσος ηγέτης της επανάστασης των Μπολσεβίκων δεν συγκινούν σήμερα παρά μερικά εκατομμύρια  ψυχικά διαταραγμένους! 

Το συγγραφικό του έργο για όσους θέλουν να πάρουν "μαθήματα δημοκρατίας" αναδεικνύει πως η χώρα μας και κυρίως όσοι έδωσαν τη ζωή τους για να μην επικρατήσουν τέτοιοι εγκληματίες πρέπει να τιμώνται , αλλά αντί αυτών και η διοίκηση Ψυρρόπουλου μετά τα στεφάνια των "Σπαρτιατών" στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου  επιτρέπει  και χορηγεί τέτοιες εκδηλώσεις ενώ μέσα στα δημοτικά συμβούλια ωρύεται και υπεραμύνεται της δημοκρατικότητάς του. Τα σφυροδρέπανα δεν είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κε Ψυρρόπουλε και οι εκδηλώσεις για τον Λένιν δεν τιμούν την πόλη μας! 

Την εκδήλωση διοργανώνει "αντιστασιακή" οργάνωση που αγνοεί πως ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε το 1945,  και ευελπιστεί να αναβιώσει "σοσιαλιστικούς - κομμουνιστικούς παραδείσους" και στην πατρίδα μας! Με τον καημό αυτόν θα πεθάνουν αφού γλίτωσαν από πραγματικούς Έλληνες που τους κατατρόπωσαν στο Γράμμο και το Βίτσι! Αυτούς που και σήμερα οδηγούν το τιμόνι της πατρίδας μας και μαζί με τους συμμάχους μας πετύχαμε να ανατρέψουμε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ καθεστώτα και να επαναφέρουμε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο μεγαλύτερο τμήμα της Ευρώπης! 

Τότε η Ρωσία "σύντροφοι" έβγαλε τον Βλαντίμιρ  Λένιν τώρα τον Βλαντιμίρ Πούτιν,  και μετά παραπονιούνται οι Ρώσοι γιατί κατάντησαν κράτος - παρίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: