ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παναγιώτης Κόκλας: Μπράβο στους πρώην συνεργάτες μου στην Green Team.....

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Παναγιώτης Κόκλας: Μπράβο στους πρώην συνεργάτες μου στην Green Team.....


Πρώην & νυν
. Συζήτηση με τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου & Δημοτικής Αστυνομίας.
Συγχαρητήρια στους πρώην συνεργάτες μου στην GREEN TEAM και την Δημοτική Αστυνομία για τις μέχρι σήμερα καθημερινές τους προσπάθειες!

Παναγιώτης Κόκλας
Πρώην Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Η εικόνα δεν αλλάζει αλλά ουδόλως φαίνεται να προβληματίζει την πλειοψηφία των συνδημοτών μας ,που εξακολουθεί από την ίδια αποτυχημένη συνταγή κρατισμού να περιμένει διαφορετικό αποτέλεσμα. Το "παρήγορο" για όσους δεν θέλουν  να αλλάξουν οι υπάλληλοι του δήμου μας είναι πως αυτοί μένουν , και το αισιόδοξο για εμάς είναι πως όσοι πίστεψαν σε αυτούς "εξαφανίστηκαν" εκλογικά  άλλοι για σύντομο χρονικό διάστημα αλλά κάποιοι άλλοι για πάντα! Ας ελπίσουμε κάποιος Αντιδήμαρχος να αντιληφθεί κάποτε πως με την ίδια ομάδα δεν γίνεται να κερδίσεις το στοίχημα! 12 χρόνια μετά την δική μας διαδικτυακή παρουσία,  και κυρίως μετά την χρεοκοπία της χώρας  η ιδιωτικοποίηση των πάντων έρχεται όλο και πιο κοντά! "Ζούγκλες" άφησε ο κος Κόκλας φεύγοντας , "ζούγκλες" έως τώρα έχουμε και τον κ Βενετσανόπουλο. Άμα ποντάρεις να πάρεις τις 50 ψήφους των εργαζομένων σου και των οικογενειών τους συνήθως δεν έχεις καλό αποτέλεσμα σε αριθμό ψήφων στις κάλπες,  εκτός και ποντάρεις στο "άλογο" που θα τερματίσει ΠΡΩΤΟ! Ο κος Κόκλας πόνταρε σε "κουτσό" άλογο που ίσως ξαναβρεί τον γρήγορο βηματισμό του αφού η ανακύκλωση προσώπων στην πόλη μας είναι κάτι σύνηθες παρόλο που στην πραγματική ανακύκλωση είμαστε ουραγοί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: