ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καμία πιθανότητα εισόδου στον δεύτερο γύρο για τον Χρήστο Κοκοτίνη

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Καμία πιθανότητα εισόδου στον δεύτερο γύρο για τον Χρήστο Κοκοτίνη



Το τίμημα της μεγάλης κυβερνητικής φθοράς αλλά και των λάθος επιλογών στο ψηφοδέλτιο πληρώνει ο Χρήστος Κοκοτίνης
. Ψηφοφόροι του 2014 κινούνται κατά κύριο λόγο στην παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη , σε αυτήν του Βαλασόπουλου , στην Τασία Τσατσούλη αλλά και στην Μαχόμενη Αριστερά και τους Συνεργούς για την Ηλιούπολη. Θα είναι ο μεγαλύτερος ηττημένος των εκλογών αφού από το 19% του 2014 θα βρεθεί σε μονοψήφιο. Θεωρούσαμε πως το  κυβερνών κόμμα θα είχε βοηθήσει κόσμο και θα είχε κάνει τα ρουσφέτια του και στην περιοχή , αλλά ακούμε μεγάλες διαμαρτυρίες από ανθρώπους που τους έταξαν και τελικά τους ξέχασαν. Γκρίνια υπάρχει και για τον επικεφαλή και κυρίως για τις επιλογές που έγιναν  στο ψηφοδέλτιο. 

Βέβαια από την άλλη η πλευρά που είναι κοντά στον Κοκοτίνη λέει πως οι επιλογές πάντα γίνονται συλλογικά και πως για τον επικεφαλή δεν υπήρξε καμία προθυμία από κανέναν άλλο!! Δεν είναι έτσι τα πράγματα βέβαια αλλά τις μας νοιάζουν τα εσωκομματικά των αντιπάλων!! 

Σε κάθε περίπτωση είναι η ευκαιρία της Τασίας Τσατσούλη να γίνει το πρώτο αριστερό σχήμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Θεωρούμε πως αυτό τελικά δεν θα συμβεί και βλέπουμε ποιο πιθανό σενάριο την θέση στον δεύτερο γύρο να την κερδίσει ο Γιώργος Χατζηδάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: