ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άγγελος Δημητρόπουλος: Εμείς ζητήσαμε στον Βαλασόπουλο να είναι ξανά υποψήφιος

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Άγγελος Δημητρόπουλος: Εμείς ζητήσαμε στον Βαλασόπουλο να είναι ξανά υποψήφιος

Την αποκάλυψη πως οι ίδιοι οι Αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι του είχαν ζητήσει από το 2016!! από τον νυν δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο να είναι εκ νέου υποψήφιος έκανε στην σημερινή του ομιλία ο Άγγελος Δημητρόπουλος. 

Με το σκεπτικό πως ήταν περισσότερο ΙΚΑΝΟΣ να υλοποιήσει το πρόγραμμα που είχαν εξαγγείλει και που κλήθηκαν να υλοποιήσουν σε μια δύσκολη  περίοδο που η χώρα οδηγήθηκε σε συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις (δύο μέσα στο 2015 συν το δημοψήφισμα), και που οι παλινωδίες του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησαν σε ένα σωρό προβλήματα (capital control) και αβεβαιότητα. 

Μέσα σε αυτό το δυσμενές για την χώρα κλίμα οι καθυστερήσεις στην υλοποίηση εξαγγελιών της παρούσας δημοτικής αρχής ήταν αναμενόμενες. Όπως υπεράνθρωπες ήταν και οι προσπάθειες του Βασίλη Βαλασόπουλου να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για τα αναγκαία. Σε αυτή την συγκυρία λοιπόν κάποιοι για προσωπικές φιλοδοξίες λίγο πριν τις επερχόμενες εκλογές τον "πούλησαν" γιατί ήταν στον δήμο για θέσεις και αξιώματα και όχι για να δουλέψουν για το καλό της πόλης. 


Σκληρός με τους πρώην συντρόφους του ο Άγγελος Δημητρόπουλος αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη αυτά πρέπει να λέγονται με ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ  και μάλιστα δημόσια. Τώρα πριν ο κόσμος πάει στις κάλπες. Γιατί οι δημότες πρέπει  να γνωρίζουν γιατί στο παρά πέντε έφυγε από την παράταξη ο Γιώργος Χατζηδάκης. 


Ο κόσμος πολύς στην εκδήλωση παρά τις "απουσίες" των πρώην συντρόφων και δείχνει πως με τον αέρα της πρώτης θέσης στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών το "παιχνίδι" θα κριθεί στον δεύτερο. Αφού το ποιος θα περάσει στον δεύτερο γύρο είναι σημαντικό για την σύνθεση της επόμενης διοίκησης.






Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: