ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ενοχλήθηκαν οι οπαδοί του σταλινοφασισμού στην πόλη μας

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Ενοχλήθηκαν οι οπαδοί του σταλινοφασισμού στην πόλη μας



Δεν έχει νόημα ποιος μου έστειλε το μήνυμα αυτό στο chat στο  facebook , άλλωστε ήδη έχω ενημερώσει τις Αρμόδιες αρχές ,γιατί άλλο περιστατικό Σωκράτη Γκιόλια στην Ηλιούπολη δεν θα έχουμε. Και δεν θα έχουμε γιατί η Αστική μας Δημοκρατία έχει ατέλειες αλλά δεν είναι απροστάτευτη.



Τιμώντας λοιπόν τους αγώνες όσων πολέμησαν για να μην επικρατήσει ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ και στην χώρα μας φυσικά και θα συνεχίσω να γράφω ελεύθερα την άποψή μου. Το έκανα και θα το κάνω όσο μου επιτρέπει η Δημοκρατία. Μία Δημοκρατία φυσικά που έχει κανόνες. Το να μην μιλάω για το ΚΚΕ και να μην αποκαλύπτω τα εγκλήματά του είναι μια συνταγή αποτυχίας για κάποιον που θεωρεί και κάνει λειτούργημα. 

Εδώ δεν είναι Βόρεια Κορέα και φυσικά όποιος αδικείται καταφεύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη ή κάνει "επανάσταση".

Άλλωστε θύματα του σταλινοφασισμού στην πατρίδα μας υπήρξαν πάρα πολλά. Όταν κατάλαβαν πως δεν τους βγαίνουν οι εκλογές κατέφυγαν στην ένοπλη πάλη. Παιδιά δικά τους "αριστερά" που πίστευαν στο να μην μιλάς ή να μην γράφεις εάν έχεις διαφορετική άποψη σκότωσαν εκδότες, πολιτικούς, εισαγγελείς κ.ο.κ

Η ίδια αντίληψη "έκαψε" και τους ανθρώπους στην Marfin. Όχι φίλε δεν σέβομαι τους αγώνες της αριστεράς γιατί δεν έφεραν κανέναν θετικό αποτέλεσμα. Όπου επικράτησαν έφεραν ΦΤΩΧΕΙΑ , ΠΕΙΝΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. Είμαι περήφανος για αυτά που γράφω ΔΗΜΟΣΙΑ. 

Και για το θέμα της Δημόσιας Περιουσίας  στην πόλη μας δεν είμαι της άποψης πως κλέβοντας γη  από έναν ιδιώτη κάνεις κοινωνική πολιτική. 

Η κοινωνική πολιτική σας ήταν ο εφιάλτης για εκατομμύρια ανθρώπους σε Αλβανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τσεχία ή Τσεχοσλοβακία για να μην σε στεναχωρήσω και ΕΣΣΔ. Αυτός ο "εφιάλτης" τελείωσε με την πτώση των τυραννικών καθεστώτων που ο λαός ανέτρεψε. Σε τέτοια καθεστώτα αυτό που κάνω εδώ δεν θα μπορούσε να γίνει ,γιατί εκεί υπήρχε ΜΙΑ και μοναδική άποψη αυτή που έχεις και  εσύ!! 

Εδώ ο σταλινοφασισμός ηττήθηκε (γιατί κάποιοι έχυσαν το αίμα τους για να μπορώ εγώ σήμερα να γράφω ελεύθερα) και έτσι γλιτώσαμε. Σε λίγες μέρες που θα γίνουν εκλογές θα καταλάβεις πόσο λίγοι έχετε απομείνει και στην χώρα μας.

Οπαδοί καθεστώτων ανελεύθερων, οπαδοί της μίας και μοναδικής άποψης . οπαδοί και συνάμα  ξεχασμένοι "σκελετοί στην ντουλάπα"  μιας κοινωνίας που σας έχει αποβάλει.

Ακόμα και οι πρώην σύντροφοί σας κατάλαβαν πως μόνο μέσω του δυτικού κόσμου μπορούμε να έχουμε μέλλον. Γι' αυτό τους βρίζετε γιατί δεν θέλουν να καταστρέψουν την χώρα μας όπως θέλετε εσείς. Διάβασε την Εφημερίδα των Συντακτών και πως σας αποκαλεί πλέον και αυτή σταλινοφασίστες και μην ασχολείσαι με ένα μικρό ιστολόγιο που αφυπνίζει συνειδήσεις.

Το παιχνίδι του να μην αποκαλύπτει πλέον τα εγκλήματά σας έχει χαθεί . Η Ελλάδα δεν είναι πλέον όμηρος αριστερών ιδεοληψιών . Και εάν κάτι θετικό έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτό. Αποκάλυψε στους πολίτες πως δεν υπάρχει καμία άλλη διέξοδος παρά μόνο η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Και αυτό είναι που σας ενοχλεί πως δεν σας ακολούθησαν στον κατήφορό σας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: