ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι άλλα fake news - Δείτε ποιοι λένε πως δυσφημούμε την ΝΔ , τα απολειφάδια της Χούντας

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Όχι άλλα fake news - Δείτε ποιοι λένε πως δυσφημούμε την ΝΔ , τα απολειφάδια της Χούντας


Τα πανό ήδη κατέβηκαν μετά από παρέμβαση της ΝΔ και για αυτό δεν θα τα δουν και οι συμπολίτες μας αύριο που θα πάνε να ψηφίσουν. Ευχαριστούμε τον ενεργό πολίτη για την διαφήμιση του πανό της παράταξης " Η Πόλη που Θέλω" που έχει ως φωτογραφία στην ανάρτησή του.
Συμφωνούμε πως η ΝΔ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα συγκεκριμένα πανό γιατί δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με τις παρακάτω απόψεις των υποψηφίων του κ. Τάσου Ευσταθίου 

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ - ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 


ΠΕΤΡΑΚΗΣ - ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ 

Ο ΔΟΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Κ. ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ "ΝΕΟ" ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ 
Αυτά προς το παρόν αφού εξακολουθείτε και υποστηρίζετε πως η ΝΔ μπορεί να έχει θέση δίπλα σε όλους εσάς.

Η παρέμβαση της ΝΔ έχει κατεβάσει τα υβριστικά για την παράταξη πανό όπως θα διαγράψει και όσους εξακολουθούν να την εκθέτουν και να λένε πως τάχα έχουν στήριξη.

Για τον λόγο αυτό και ο επικεφαλής της παράταξης " Η Πόλη που Θέλω" που είναι κεντροδεξιός αλλά σέβεται την απόφαση της ΝΔ να μην δώσει ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ στον δήμο μας χαιρέτησε την άμεση αντίδρασή της που είχε ως αποτέλεσμα να κατέβουν τα πανό που δεν είχαν καμία σχέση με την ΑΛΗΘΕΙΑ.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: