ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Αίσθηση προκάλεσε σε η ανάρτηση  μας για τον λογιστή πρώην ένθερμο υποστηρικτή του δημάρχου της πόλης μας και σημερινό παραπονούμενο. Επειδή είναι θαμώνας μεζεδοπωλείου πέριξ του Ιερού Ναού της Αγίας Μαύρας θεώρησε προφανώς πως η πόλη είναι τεράστια και δεν γνωρίζουν οι πάντες την προσφορά όλων μας. Το "παρεάκι" λοιπόν θα πρέπει να γνωρίζει πως την επόμενη φορά που θα ασχοληθεί με το ιστολόγιό μας θα βρεθεί απολογούμενο γιατί εμείς προφανώς δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις όπως οι ανύπαρκτοι διαδικτυακά αλλά υπηρετούμε συγκεκριμένες αρχές και αξίες άγνωστες σε ανθρώπους του δεκάρικου. Και βέβαια οι κοινοί γνωστοί μας δεν θα τους "σώσουν" αφού έχουμε αποδείξει διαχρονικά πως μπορούμε να καταγγείλλουμε και τους κολλητούς μας όταν διαπιστώσουμε "ατασθαλίες".  Κάποιοι αδαείς μάλιστα μπέρδεψαν (και λογικό είναι αφού σε πρώτη φάση δεν γράψαμε το όνομα τον λογιστή) με τον συνδημότη μας  κ. Χάρη Χατζηγρηγορίου αγνοώντας ή διαστρεβλώνοντας το κείμενο που μίλαγε για Πασόκους με τους οποίους προφανώς και ο Χάρης δεν έχει ουδεμία σχέση. Ελπίζουμε το δικό μας μήνυμα να έφτασε και σε όσους έχουν θέση ευθύνης για να μην αναγκαστούν να λογοδοτούν αργότερα ή για να μην λένε πως τάχα  δεν γνώριζαν. Άλλωστε εμείς ως πραγματικά φιλελεύθεροι δίνουμε την δυνατότητα στον καθένα να επιλέξει τους συνεργάτες του και ζητάμε εδώ και χρόνια κάθε διοίκηση να μπορεί να επιλέξει τους εργαζομένους της αλλά δυστυχώς εδώ ισχύουν κανόνες Σοβιετίας! Για τον λόγο αυτό όλες οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν μετακλητούς υπαλλήλους αφού προφανέστατα και οι μόνιμοι αδιαφορούν και σαμποτάρουν ό,τι πάει να κάνει προς την σωστή κατεύθυνση μια κυβέρνηση ή μια διοίκηση για να μην χάσουν τα κακώς νοούμενα συμφέροντά τους που βέβαια δεν συμβαδίζουν με αυτά της κοινωνίας που πληρώνει ακόμα 95 δισ ευρώ το χρόνο για το επιτελικό κράτος. 

  • Ας μην ανησυχούν όσοι έσπευσαν να θυμηθούν το παρελθόν του Μάκη Βορίδη και διαδίδουν fake news. Όλα θα γίνουν με το γράμμα του νόμου άλλωστε ο Μάκης νομικός είναι και γνωρίζει άριστα τους νόμους όπως και τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί.

  • Σωστά μίλησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης για τους θανάτους από κορωνοϊό εκτός ΜΕΘ  και φυσικά η κυβέρνηση δεν θα διώξει κάποιον επειδή είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ. 
  • Διευρύνετε το προβάδισμα της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις που έρχονται οδηγώντας σε διάσπαση τον ΣΥΡΙΖΑ που ακόμα και για τον Βαξεβάνη δεν "τραβάει" . 

  • Άρχισαν οι "οικολόγοι" της συμφοράς τις γνωστές τους ανοησίες για τις ανεμογεννήτριες αποδεικνύοντας πως εξυπηρετούν όχι την οικολογία αλλά τον λιγνίτη! Η αντικατάστασή του με φιλικές μορφές παραγωγής ενέργειας όπως οι ανεμογεννήτριες προφανώς και είναι το ζητούμενο αφού αυτό γίνεται παγκοσμίως. Άλλωστε η επικινδυνότητα του λιγνίτη δεν αμφισβητείται από κανέναν επιστήμονα ήταν το "αναγκαίο" κακό που βοήθησε τις οικονομίες πολλών κρατών και του δικού μας αλλά ήρθε η ώρα όλες και όλοι να στραφούμε σε άλλες μορφές ενέργειας πιο φιλικές στο περιβάλλον. 

  • Άλλη μια απόφαση του ΣτΕ που δεν θα εφαρμοστεί και όμως κάποιοι πανηγυρίζουν επειδή για ακόμη μια φορά η Ελληνική Δικαιοσύνη απέδειξε πως δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.  


  • Λάθος για εμάς το σημερινό άνοιγμα των σχολείων τηλεκπαίδευση έως το τέλος τους σχολικού έτους θα ήταν για εμάς η ιδανική λύση. 
ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: