ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ακλόνητη στη θέση της η κ. Νίκη Κεραμέως αφού προφανώς και ο πρωθυπουργός εκτίμησε τα σπουδαία επιτεύγματά της στον πολύπαθο χώρο της Παιδείας

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Ακλόνητη στη θέση της η κ. Νίκη Κεραμέως αφού προφανώς και ο πρωθυπουργός εκτίμησε τα σπουδαία επιτεύγματά της στον πολύπαθο χώρο της Παιδείας

 


Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έχει γίνει πολλές φορές στόχος εκπαιδευτικών που δεν θα έπρεπε να διδάσκουν τα παιδιά μας. Συνδικαλιστές χειρίστου είδους που δεν γνωρίζουν καν τι θα πει αξιολόγηση και που τα πτυχία τους δεν θα τους έδιναν θέση καθηγητή ή δασκάλου σε κανένα δυτικό κράτος. 

Η κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου και κυρίως η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών είναι δύο τομές της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη που μας κάνουν αισιόδοξους πως θα αλλάξει επίπεδο στο θέμα της εκπαίδευσης και στην χώρα μας. 

Η παραμονή στην καρέκλα της υπουργού Παιδείας για την κ. Νίκη Κεραμέως είναι δείγμα πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός ενστερνίζονται τις αναγκαίες αλλαγές και έχουν εμπιστοσύνη στις ικανότητες μιας νομικού που έχει αντιληφθεί πλήρως τον ρόλο της και κυρίως πως η Παιδεία δεν μπορεί να περιμένει άλλα 40 χρόνια έχοντας ως Πρυτάνεις ανθρώπους που είναι περίγελος για τους συναδέλφους τους στο εξωτερικό. 

Καλή κίνηση και η προσθήκη του καθηγητή κ. Συρίγου στο team που οφείλει να προχωρήσει στην μεγάλη μεταρρύθμιση που δεν έγινε και αφορά την λειτουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων στην χώρα μας. 

Οι ιδεοληψίες της Αριστεράς οφείλουν να ηττηθούν και στην πράξη αφού οι αποτυχημένες συνταγές τους έχουν οδηγήσει σε χρεοκοπία όσα κράτη τις εφάρμοσαν. 

Καλή συνέχεια ευχόμαστε στην κ. Νίκη Κεραμέως στο δύσκολο έργο της αφού βρίσκει απέναντί της και κάποια "σκουριασμένα μυαλά" της από εδώ πλευράς για να μην πω κάτι βαρύτερο....

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: