ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Χρόνια Πολλά Δήμαρχε και ας σε έχουμε στεναχωρήσει

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Χρόνια Πολλά Δήμαρχε και ας σε έχουμε στεναχωρήσει

 


Σήμερα μεταξύ άλλων γιορτάζει ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου που βρέθηκε στο "τιμόνι" της διοίκησης του δήμου μας την περίοδο 2006-2010. 

Ο τελευταίος έως σήμερα κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας αφού η δική του εκλογική ήττα έχει οδηγήσει σε 9 χρόνια Βαλασόπουλο και τώρα στον Γιώργο Χατζηδάκη. 

Ανεξάρτητα με τις επιμέρους διαφωνίες μας ο κ. Αναγνώστου πέτυχε να συσπειρώσει και τους κεντροδεξιούς της πόλης αλλά και όσους κεντροαριστερούς χρειάζονταν για να επιτύχει το 50+1 % και να κερδίσει τις εκλογές του 2006. 


Στη θητεία του ό,τι έγινε δεν είχε την ανάλογη προβολή και έτσι πολλοί ακόμα και εγώ αγνοούσα έργο που δεν διαφημίστηκε επαρκώς ώστε να γίνει κτήμα των πολλών. 

Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε το 2013 και επομένως όση κριτική του έχει ασκηθεί προφανώς και δεν επηρέασε την θητεία του. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής , ξέρουμε πως πάντα ενδιαφέρεται και είναι ενεργός για τα κοινά και κυρίως για την πόλη μας και ελπίζουμε όσα δεν πρόλαβε να υλοποιήσει στην σύντομη θητεία του να του δοθεί η δυνατότητα να τα ολοκληρώσει στο μέλλον. 

Προϋπόθεση για αυτό είναι τουλάχιστον οι κεντροδεξιοί της πόλης να δουν πως μετά από αυτόν ουδείς πέτυχε να συσπειρώσει ούτε καν τους κεντροδεξιούς! 

Σε κάθε περίπτωση εμείς έχουμε πολλές φορές γράψει πως ο Γιάννης Αναγνώστου βγήκε οικονομικά πιο φτωχός από τον δήμο και αυτό τον κάνει τόσο δημοφιλή στους πολλούς. Ιδίως εάν συγκριθεί με άλλους δημάρχους μας. 

Λάθη κάνουν όλοι, το θέμα είναι πως αυτός πέτυχε όπου 10 χρόνια τώρα αποτυγχάνουν όσοι θέλησαν να τον θέσουν στο περιθώριο κρίνοντας τον και καταδικάζοντάς τον  όταν έχασαν την καρέκλα πως δεν ήταν ικανός. Για εμάς όποιος διαφωνεί φεύγει και ασκεί κριτική αφού συμμετέχει σε μια διοίκηση όσο είναι μέσα και όχι μετά την εκλογική ήττα. 

Έως τώρα βέβαια η Ιστορία δεν τους έχει δικαιώσει ,και δεν θα τους δικαιώσει όσο θεωρούν πως χωρίς τον Γιάννη Αναγνώστου ή με αυτόν απέναντί τους υπάρχει ελπίδα για την κεντροδεξιά στην πόλη μας. 

Υπενθυμίζουμε σε όσους το έχουν ξεχάσει πως έως και το 2014 που κατέβηκε η παράταξή του "Νέα Δημοτική Κίνηση" ήταν μπροστά από τις υπόλοιπες κεντροδεξιές παρατάξεις στις προτιμήσεις των δημοτών μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: