ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Βγήκαν να μας κάνουν κριτική διαδικτυακά όσοι ονειρεύονταν στην εφηβεία τους  "επαναστάσεις" και κατάντησαν συνεργάτες των διωκτικών αρχών. Θα το υποστούμε και αυτό άλλωστε με τους σταλινοφασίστες ξεμπλέκεις μόνο στις κάλπες. Οι πρώην σύντροφοί τους γνωρίζουν προφανώς καλύτερα τι πρεσβεύουν και για αυτό τους εγκατέλειψαν μη ανεχόμενοι να κατρακυλήσουν στην ανυποληψία μαζί τους. Ραντεβού στις κάλπες λοιπόν όπου οι "ψεκασμένες" και οι επιζήμιες για την κοινωνία ιδέες τους ή μάλλον ιδεοληψίες τους  θα ηττηθούν και πάλι. 

  • Φυσικά και δεν έχουν καμία σχέση με πατριωτισμό και φυσικά με τους Ρεπουμπλικάνους όσοι με σημαίες "Νοτίων" εισέβαλλαν χθες στο Καπιτώλιο. Οι υποστηρικτές αυτοί του Τραμπ προφανώς και είναι το ίδιο επικίνδυνοι και "ψεκασμένοι" με τον ίδιο που άφησε τον λαό του να πεθάνει μη παίρνοντας νωρίς μέτρα για την αντιμετώπιση του θανατηφόρου κινεζικού ιού. 

  • Κάποιοι ασκούν κριτική και κάποιοι άλλοι παράγουν έργο. Όλες και όλοι μας κρινόμαστε για τις δημόσιες τοποθετήσεις μας και οι πολιτικοί κρίνονται στις κάλπες αφού αυτό επιτάσσει η Αστική μας Δημοκρατία. Γι΄αυτή που κάποιοι είμαστε περήφανοι και κάποιοι παλεύουν καθημερινά για να την ανατρέψουν και να φέρουν σε θέσεις ευθύνης κατσαπλιάδες. 
  • Δεν προχωράει γοργά το θέμα με τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης και θεωρούμε πως πρέπει επιτέλους να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός. Άλλωστε εάν δεν ακυρώνονταν ο προηγούμενος με ευθύνη των σημερινών διοικούντων που είδαν ατασθαλίες τώρα θα είχαμε φωτισμό και δεν θα αναγκαζόμασταν να κυκλοφορούμε με φακούς σε πολλά σημεία της πόλης. 

  • Μπορεί να βγήκαν συνεργεία καθαριότητας του δήμου μας και χθες αλλά προκοπή δεν είδαμε . Μάλλον βγήκαν ελάχιστοι ή κάποιους κάδους μπλε χρώματος δεν τους βλέπουν! 

  • Ας μην ανησυχούν υποκριτικά για την τύχη των ΗΠΑ οι Σταλινοφασίστες της πόλης. Η Αμερική θα παραμείνει η μοναδική υπερδύναμη αυτού του κόσμου , φάρος Δημοκρατίας και κύριος εκφραστής του Δυτικού μας πολιτισμού. Οι "γρατζουνιές" των βλάχων του Νότου προφανώς και δεν μπορούν να σκοτώσουν την συνοχή ενός Έθνους που τα τελευταία 70 χρόνια έχει επιδείξει τεράστια επιτεύγματα στον παγκόσμιο Πολιτισμό. 
ΝΤΠ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: