ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αμετακίνητος στο υπουργείο Εξωτερικών ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Νίκος Δένδιας αφού δεν αλλάζεις όποιον έχει πετύχει

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Αμετακίνητος στο υπουργείο Εξωτερικών ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Νίκος Δένδιας αφού δεν αλλάζεις όποιον έχει πετύχει

 


Σταθερός ο κ.  Νίκος Δένδιας θα υπερασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα ως υπουργός Εξωτερικών αφού προφανώς και οι φωνές του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας στα Εθνικά μας θέματα δεν γίνονται αποδεκτές από τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Άρα ας αλλάξουν τροπάρι στην αντιπολίτευση αφού προφανώς και δεν θα μετακινηθεί ένας επιτυχημένος υπουργός για να γίνει το χατίρι όσων θέλουν την χώρα μας κράτος-παρία και απομονωμένη από τους φίλους και συμμάχους μας. 

Δεν αντιλαμβανόμαστε πως κάποιοι θεωρούν πως η χώρα μπορεί να ζήσει και πάλι τις περιπέτειες στις οποίες μπήκε όταν κάποιοι αδαείς με το διεθνές γίγνεσθαι θέλησαν να κάνουν πειράματα εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων στο πρόσφατο αλλά και στο μακρινό παρελθόν. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: