ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Όσοι αναμένουν "εκπαραθύρωση" του Μάκη Βορίδη θα τρίβουν τα μάτια τους από την αναβάθμισή του στο νέο κυβερνητικό σχήμα όπου αναλαμβάνει κομβικό χαρτοφυλάκιο

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Όσοι αναμένουν "εκπαραθύρωση" του Μάκη Βορίδη θα τρίβουν τα μάτια τους από την αναβάθμισή του στο νέο κυβερνητικό σχήμα όπου αναλαμβάνει κομβικό χαρτοφυλάκιο



 Σε λίγο θα απογοητευθούν όσοι θεωρούν ηλίθιο τον πρωθυπουργό να απομακρύνει έναν καλό υπουργό από το κυβερνητικό σχήμα για να κάνει το χατίρι στους ιδεοληπτικούς της φασιστεράς. 

Ο Μάκης Βορίδης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος υπουργός Εσωτερικών για να μπει μια τάξη στους ΟΤΑ που αποτελούν πηγή διαφθοράς και συνέβαλαν τα μέγιστα στην χρεοκοπία της χώρας μας. 


Βλέπετε σε πείσμα της πλέμπας της πόλης μας, οι ΔΕΞΙΕΣ ΦΩΝΕΣ εισακούγονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Έτσι ο πρώην Κνίτης δεν τσούλησε (κρατιστής γαρ)  δημιουργώντας προβλήματα στην εικόνα μιας κυβέρνησης που ήρθε για να δημιουργήσει ένα κράτος μικρότερο και πιο παραγωγικό από το χάλι που παρέλαβε, τελικά αντικαταστάθηκε πριν μας φορτώσει μερικές ακόμα χιλιάδες εργαζόμενους στους ΟΤΑ  που σε μερικούς μήνες δεν θα έχει το κράτος να πληρώσει! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: