ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν θα μας υποδείξουν οι "ανύπαρκτοι" διαδικτυακά τι είναι θέμα και τι όχι , και προφανώς θα συνεχίσουμε να ενοχλούμε όσους θεωρούν τους δημότες μας ιθαγενείς!

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Δεν θα μας υποδείξουν οι "ανύπαρκτοι" διαδικτυακά τι είναι θέμα και τι όχι , και προφανώς θα συνεχίσουμε να ενοχλούμε όσους θεωρούν τους δημότες μας ιθαγενείς!


Οι ανίκανοι ήταν φυσικό πως θα έβρισκαν αποκούμπι στους "ανύπαρκτους" διαδικτυακά αλλά υπαρκτούς για να μας ταλαιπωρούν με τις εικασίες τους. 

Δεν περιμέναμε τίποτα άλλωστε από όσους φιλοξενούν απόψεις νομικών που βλέπουν διακυβέρνηση φασιστικού τύπου! ( εννοώντας την σημερινή κυβέρνηση) αλλά δεν έχουν πει κιχ για τις Σοβιετίες που κατέρρευσαν στα πρώην ανατολικά κράτη επειδή εκείνες ΝΑΙ ήταν ΧΟΥΝΤΕΣ

Και βέβαια με ανάλογες αναρτήσεις φυσικά και δεν έχουν καμία τύχη με την alexa, σε λίγο θα συναγωνίζονται τους no data αφού προφανώς και δεν τους επισκέπτονται παρά μόνο "ψεκασμένοι". 

Στην ουσία της υπόθεσης ένας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Αντιδήμαρχος Αλληλεγγύης αδυνατεί να αντιληφθεί πως δεν θα σταθεί καθόλου τυχερός στις κάλπες του 2023 και βέβαια εφόσον ο νυν δήμαρχος τον διατηρήσει στον συνδυασμό του ας ετοιμάζεται να ηττηθεί αφού άλλωστε σε εποχές κρίσεις και με διαλυμένες τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου δεν σε σώζει ΚΑΝΕΙΣ. 

Θα το αντιληφθεί όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει όσους η πανδημία τσάκισε και προφανώς θα αναζητούν κάτι παραπάνω από την "μαύρη μαναβική" και τις αίολες υποσχέσεις πως κάτι θα γίνει! 

Εκτός και είναι ιδιαίτερα ευφυής ο νυν δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης και εγκαταλείψει  το "πλοίο" λίγο πριν βουλιάξει δίνοντας το τιμόνι σε αυτόν στον οποίο οφείλεις την ΜΙΣΗ νίκη σου το 2019 γιατί την άλλη μισή την οφείλει σε κάποιους  "αφελείς" της από εδώ πλευράς που  πίστεψαν πως θα πάρουν την ρεβάνς από τον Βαλασόπουλο αδιαφορώντας για την κατάντια της πόλης που γλίτωσε από τον κομμουνιστοθρεμμένο στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ όσον αφορά τις σπουδές του , για να καταλήξει στους "κατσαπλιάδες".  Σε εισαγωγικά γιατί στέλνουν άλλους στο "βουνό" αυτοί προτιμούν να καθοδηγούν τους "αγωνιστές" από το Δημαρχείο! 

Ως μέσο δεν οφείλουμε προφανώς να υπηρετήσουμε ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω παρά τους αναγνώστες μας, που γνωρίζουν χρόνια τώρα πως δεν ασχολούμαστε με όσους έχουν για Θεό τους τον Βελουχιώτη και ζουν με τους μισθούς που τους προσφέρει ένα Κράτος που ευτυχώς για την πατρίδα μας  τον δολοφόνησε. 

Άλλωστε όταν οι δικές μας διαχρονικές Αξίες δικαιώνονται ,κάποιοι ευελπιστούν πως θα γυρίσουμε και πάλι πίσω σε ό,τι μας χρεοκόπησε αρχικώς ΗΘΙΚΑ και μετέπειτα οικονομικά. Με την χρεοκοπία να πλανάται και πάλι πάνω από τα κεφάλια μας ουδείς λογικός θα εύχονταν επιστροφή στις μέρες του υπέρμετρου δανεισμού που οδήγησαν την χώρα στα βράχια και εμάς σε πλήρη ένδεια. Τους περισσότερους βέβαια γιατί πλούσιοι και φτωχοί θα υπάρχουν πάντα. 

Μας έμειναν οι Ιδέες , αφού η ΑΝΟΧΗ μας στα πειράματα της Αριστεράς και οι αποτυχημένες συνταγές της μας άδειασαν το ψυγείο. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: