ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι "ψεκασμένοι" μας έβγαλαν από την ομάδα τους και φυσικά μαζί μας θα αποχωρήσουν και όσοι βαρέθηκαν τους Σταλινοφασίστες της πόλης και τα ακροδεξιά δεκανίκια τους

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Οι "ψεκασμένοι" μας έβγαλαν από την ομάδα τους και φυσικά μαζί μας θα αποχωρήσουν και όσοι βαρέθηκαν τους Σταλινοφασίστες της πόλης και τα ακροδεξιά δεκανίκια τους

Είναι υπερκομματικοί και κυρίως "δημοκράτες" οι διαχειριστές της σελίδας "Αστυνομικά Ηλιούπολης" και για αυτό επειδή γράφουμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ και το "παρακάναμε" με τα χρόνια πολλά στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μας διέγραψαν από την ομάδα τους όπως διαβάζετε! Βέβαια λίγες αναρτήσεις παρακάτω θα δείτε  και τους πραγματικούς λόγους 



Αυτή η ανάρτηση προφανώς και δεν ενοχλεί όπως βέβαια δεν ενοχλεί το γεγονός πως παρουσιάζουν τους πολιτικούς μας  ως πάνες που πρέπει να αλλάζουν τακτικά! 





Μάλλον δεν μένουν τυχαία στα Αστυνομικά της Ηλιούπολης... και βέβαια ανάμεσα στα μέλη της ομάδας υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα καταδίκαζαν ούτε για το θεαθήναι τον μαύρο και τον κόκκινο φασισμό. Αλλά εμείς όντως το "παρακάναμε" και έπεται και ανάλογη συνέχεια αφού "μυαλό δεν βάζουμε" έτσι και αλλιώς...

Και για να τελειώνουμε, προφανώς και όσοι παραμένουν μέλη της ομάδας δεν θα έχουν πλέον καμία προβολή στο ιστολόγιό μας. Γιατί προφανώς και ο φασισμός δεν θα εξαφανιστεί με ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ αλλά με "ΤΣΑΚΙΣΜΑ". Τα παραπάνω ισχύουν για όλους χωρίς διακρίσεις και όχι βέβαια μόνο για τα μέλη της διοίκησης. 

Μέχρι τέλους λοιπόν με όσους θεωρούν πρόκληση τις ευχές σε έναν πρώην πρωθυπουργό και δίνουν ΒΗΜΑ σε κόκκινους και μαύρους φασίστες της πόλης. 

Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι καλύτερο αφού μας είχαν "προειδοποιήσει" πως δεν θα ανεχτούν "παραπτώματα" που θα ενοχλούσαν τα μέλη τους αλλά μάλλον τους ιδίους και αναφέρομαι στους διαχειριστές της πρώην ομάδας αφού προφανώς και ποιος θα τους επισκεφτεί πλέον! 

Και επειδή ανάμεσα στους διαχειριστές είδαμε και μέλη της ΝΔ τους καλούμε να διαχωρίσουν την θέση τους για να γλιτώσουν και εμάς από "ανούσιες" αναρτήσεις αλλά και τους ίδιους από "στοχοποίηση" όπως μας κατηγορούν αυτοί που έχουν τσακωθεί χρόνια με την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Δηλαδή εμείς "στοχοποιούμε" γράφοντας ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ και όχι όσοι μάταια μας κατηγορούν εδώ και μήνες με αιτιάσεις που στερούνται αποδείξεων. 

Η μία από τις δύο ομάδες που δίνει χώρο και χρόνο στους υβριστές μας προφανώς και έπραξε το "αυτονόητο" να μείνει εκεί που πραγματικά ανήκει! Θα ακολουθήσουν και άλλες αυτό άλλωστε είναι και το τίμημα της διαφορετικότητας μας. 

ΥΓ: Ας μην προσπαθήσουν οι διαχειριστές της ομάδας να κατεβάσουν παλιές τους αναρτήσεις άλλωστε στο διαδίκτυο και κυρίως στο facebook τίποτα δεν κατεβαίνει "πραγματικά". 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: