ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εσωτερικές μετακινήσεις εργαζομένων του δήμου μας - Γιατί προφανώς και όλα έχουν ένα κόστος

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Εσωτερικές μετακινήσεις εργαζομένων του δήμου μας - Γιατί προφανώς και όλα έχουν ένα κόστος

 


Το βάζουμε κυρίως το θέμα για να αναδείξουμε τι διαχρονικά συμβαίνει όχι πως "πέφτουμε από τα σύννεφα" όπως άλλοι υποκριτές. 

Η διοίκηση προφανώς γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες και ας το δουν και όσοι αρέσκονται στο να κάνουν αντιπολίτευση από τα αριστερά στην νυν διοίκηση προδίδοντας ουσιαστικά όσους τους ψήφισαν για να υπερασπίσουν κεντροδεξιές επιλογές. 

Διαβάστε εδώ λοιπόν για τις μετακινήσεις υπαλλήλων του δήμου μας και κρίνετε μόνοι σας για να μην γίνουμε εμείς οι "κακοί". Σε κάθε περίπτωση βέβαια όλες και όλοι κρινόμαστε από τις επιλογές μας. 

Για να μην ξεχνιόμαστε και απορούν μετά κάποιοι γιατί προτιμάτε εμάς για την καθημερινή σας ενημέρωση και όχι τους κομμουνιστοχτυπημένους! 

Ποια θα είναι η αντίδραση της αντιπολίτευσης;  Μα φυσικά να απομακρυνθεί το ΚΥΤ από τον Υμηττό και να μην γίνει νεκροταφείο δίπλα του αφού τα έχουμε ξαναπεί δεν το έχουν και έως το 2023 που θα δούμε επιτέλους πραγματικά δεξιά δημοτική παράταξη να κατεβαίνει στις κάλπες θα υπομείνουμε όσους όχι μόνο συντηρούν την Σοβιετία αλλά την τροφοδοτούν και με υπαλλήλους που αλλάζουν και κόμμα και χρώμα αφού στις συνδικαλιστικές εκλογές των εργαζομένων του δήμου μας κεντροδεξιά παράταξη δεν κατεβαίνει. 

Λογικό αφού έχουν γεμίσει τον δήμο με οπαδούς του Στάλιν και ας μην το πω γιατί θα αποκαλύψω το επόμενό μας μεγάλο θέμα. 

Λογικό για όσους τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της Αριστεράς αλλά όχι για εμάς! Για εμάς αποτελεί μεγάλο "φάλτσο" για την νυν  διοίκηση αυτή της η απόφαση και θα το καταλάβουν και οι ίδιοι στην πορεία. 

Άλλωστε αυτές οι πρακτικές οδήγησαν σπίτι του τον τέως δήμαρχο και φυσικά ας μην έχει αυταπάτες πως θα του στήσουν αγάλματα οι πρώην σύντροφοί του αυτά στήνονται για όσους δεν πρόσφεραν τίποτα σε αυτή την πόλη. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: