ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι προφίλ με ψεύτικα στοιχεία σε εμάς - Εξετάζουμε όλες τις καταγγελίες ή αιτιάσεις σας δημοσιεύουμε όσα κρίνουμε εμείς πως δεν θίγουν την αξιοπιστία μας

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Όχι προφίλ με ψεύτικα στοιχεία σε εμάς - Εξετάζουμε όλες τις καταγγελίες ή αιτιάσεις σας δημοσιεύουμε όσα κρίνουμε εμείς πως δεν θίγουν την αξιοπιστία μας




 Για λόγους που έχουμε εξηγήσει αρκετές φορές δυστυχώς ή ευτυχώς δεν κάνουμε μέλη στις ομάδες μας fake προφίλ ή μάλλον προφίλ που ο κάτοχός τους για τους δικούς του λόγους δεν θέλει ο ίδιος να αποκαλύψει τα πραγματικά του στοιχεία. 

Άλλωστε από την ώρα που κανονικά προφίλ έχουν όλοι οι ποινικοί δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί κάποιος θεωρεί πως είναι ανώνυμος στο διαδίκτυο σε εταιρίες που προφανώς και ως ιδιωτικές δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να συνεργαστούν με τις αρχές ενός κράτους. 

Τέλος τηρούμε απόλυτα το δημοσιογραφικό απόρρητο χρόνια τώρα αλλά για να παρουσιάσουμε κάτι θέλουμε στοιχεία και όχι φήμες. Δεν μας ενδιαφέρει ο τρόπος συλλογής των στοιχείων και την αξιοπιστία τους είμαστε σε θέση να την κρίνουμε. Αυτό βέβαια που δεν μπορεί να συμβεί σε εμάς είναι να θιγεί κάποιος χωρίς να φταίει. 

Άλλωστε για δημοσιεύουμε μόλις το 10% των στοιχείων που έχουμε κάτι που έχουν αντιληφθεί όλες και όλοι που μας διαβάζουν καθημερινά τα τελευταία χρόνια. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: