ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν άρεσε ο ανασχηματισμός στον "καραμανλικό" Αντώναρο άρα μάλλον είναι επιτυχημένος

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Δεν άρεσε ο ανασχηματισμός στον "καραμανλικό" Αντώναρο άρα μάλλον είναι επιτυχημένος

 



Βγήκε και ο Αντώναρος να μιλήσει κατά του ανασχηματισμού και κάποιοι αφελείς "τσίμπησαν" θεωρώντας πως ο Συριζαίος πλέον Αντώναρος έχει καμία απήχηση στον δεξιό ψηφοφόρο. 

Έχει την ίδια απήχηση με τους "δεξιούληδες" της πόλης που τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της αριστεράς για "Δημοκρατία" σοβιετικού τύπου που έχουν παρασύρει σε πλήρη ανυποληψία κεντροδεξιούς που μιλάνε σαν τον Κουτσούμπα και που θυμούνται τον ΔΕΞΙΟ και περήφανο για την συμβολή της δεξιάς παράταξης σε ό,τι ωφέλιμο έχει γίνει σε αυτό τον Τόπο 2-3 μήνες πριν τις κάλπες. 

Ευτυχώς το 2023 δεν θα την επικαλεστούν αφού ως "ποντίκια" που είναι δεν θα θέλουν να επωμιστούν την μεγάλη φθορά που θα έχει μια κυβέρνηση που οφείλει να σώσει την χώρα και να προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για τον Τόπο. 

Με δεδομένο πως μέσα στο 2021 η ΝΔ θα έχει ανανεώσει την κυβερνητική της θητεία , οι δημοτικές εκλογές του 2023 θα την βρουν στην κυβέρνηση αφού με την ανανέωση η νέα της θητεία θα λήγει το 2025. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: