ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όχι το ιστολόγιο αυτό δεν σέβεται κανέναν ΦΑΣΙΣΤΑ αυτό ας το καταλάβουν εχθροί και κυρίως οι "φίλοι"

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Όχι το ιστολόγιο αυτό δεν σέβεται κανέναν ΦΑΣΙΣΤΑ αυτό ας το καταλάβουν εχθροί και κυρίως οι "φίλοι"

 




Συνεχίζει τον κατήφορό της η κ. Μπενά τιμώντας και αυτή τους ανύπαρκτους αγώνες της φασιστεράς στην πόλη μας και φυσικά ανάμεσα στα like εκτός από τον κ. Τασούλα ( δεν είναι έκπληξη για εμάς άλλωστε όλες και όλοι γνωρίζουν ποιος είναι) βλέπουμε πως οι αοριστίες της κ. Μπενά ενθουσιάζουν και την κόρη του πρώην προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Κουρή! 



Προφανώς είναι Συριζαία και τιμά τους αγώνες της Αριστεράς όπως άλλωστε τους τιμά και ο πλέον αποτυχημένος πρώην πρόεδρος τοπικής οργάνωσης ΝΔ  του Λεκανοπεδίου Αττικής όπου είχε οδηγήσει σε παραιτήσεις μελών της τοπικής μας έως ότου καταλάβει πως έπρεπε να αφήσει μια θέση που δεν τίμησε ποτέ του. Γραφεία δεν είχαμε, όλες και όλοι φώναζαν για ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ , παραιτήθηκαν για πρώτη φορά ομαδικά μέλη του Δ.Σ, γενικά τα είχε κάνει μπάχαλο ως πρόεδρος. 


Ανάμεσα στους κατηγόρους του για όσα είχε κάνει,  και ο σημερινός πρόεδρος της τοπικής ΔΗΜ Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ της πόλης μας κ. Στάθης  Ευσταθόπουλος, και φυσικά και ο κ. Θανάσης Αθανασίου που ακούγεται πως θα είναι υποψήφιος για την θέση του προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ της πόλης μας όταν με το καλό περάσει η πανδημία και γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές του κόμματος. 

Αυτά προς το παρόν, αφού αρχείο καλό έχουμε ,και είχαμε και τότε δημοσιεύσει και την ΔΗΜΟΣΙΑ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ των μελών της τοπικής μας ,όπως και  την απάντηση του κ. Μιχάλη Κουρή. Τα μέλη του κόμματος τον έστειλαν σπίτι του και το γεγονός αυτό προφανώς μας το χρεώνει αφού ως ΔΕΞΙΟ μέσο πρωτοστατήσαμε στην ΚΑΘΑΡΣΗ ,και την ανάληψη της ηγεσίας της τοπικής μας από έναν συνδημότη μας που εάν μη τι άλλο δεν έχει πληγώσει με τις παραλείψεις του την παράταξη όσο ο προκάτοχός του. Βασικά ψηφίσαμε συγκεκριμένα μέλη για το Δ.Σ αφού όσοι θέλουν μπορούν να δουν την ξεκάθαρη θέση που είχαμε και τότε και για τους δύο υποψήφιους προέδρους. 

Να τονίσουμε τέλος πως η στήριξη του κ. Κουρή στο πρόσωπο του κ. Αθανασίου το μακρινό 2016 μας είχε οδηγήσει στο να στραφούμε σε επιλογές που στήριζαν την υποψηφιότητα του  άφθαρτου τότε κ. Στάθη Ευσταθόπουλο ,για αυτό και όσοι υποψήφιοι πρόεδροι θεωρούν πως θα έχουν υποψήφια συγγενικό  πρόσωπο του κ. Κουρή στους "εκλεκτούς" τους , ας γνωρίζουν  από τώρα  πως ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς αστερίσκους θα μας βρουν απέναντί τους. 

Χαρίζουμε και αυτά τα κείμενα κατά της κυβέρνησης και της κοινής λογικής από το site της κ. Μπενά ( που δεν είναι και δικό της δηλαδή, του άνδρα της είναι απλώς αυτή εμφανίζεται μονίμως θιγόμενη) για να καταλάβουν όλες και όλοι πως προφανώς και εμείς ως ΔΕΞΙΟΙ και κυρίως δημοκράτες ,δεν μπορούμε να μην αντιδράσουμε στους υβριστές της Αστικής μας Δημοκρατίας. Και προφανώς επειδή έχουμε Αστική Δημοκρατία και όχι Σοβιετία ( με την ολοκληρωτική έννοια αυτής της ΕΣΣΔ ,γιατί σε πολλά ακόμα την θυμίζουμε δυστυχώς)  αυτά τα κείμενα ορθώς "κυκλοφορούν ελεύθερα" για να έχουν νόημα και οι δικοί μας πραγματικοί αγώνες εναντίον όσων θέλουν να μας κάνουν Κούβα, Βενεζουέλα, ή Βόρεια Κορέα. Κείμενα τέτοια γράφονται (όπως αυτά που φιλοξενεί το "Ηλιούπολη για Όλους" από τους οπαδούς των δύο άκρων που φυσικά νιώθουν άβολα μέσα στα "παπούτσια" της Αστικής μας Δημοκρατίας και αναζητούν "επαναστάσεις". 

ΥΓ: Και φυσικά φοράτε τις μάσκες σας , τις πάνινες εννοώ για την προστασία από την covid-19. Τις άλλες έχει φροντίσει αυτό το ιστολόγιο να σας τις "αφαιρέσει" καιρό τώρα , διαλύοντας τους ΜΥΘΟΥΣ αυτής της πόλης..... Πάντως πρέπει να είμαι πολύ "αχάριστος" αφού ενώ ταΐστηκα και ποτίστηκα εξακολουθώ και δεν αλλάζω ρότα! Δείγμα προφανώς πως δεν εξαγοράζομαι με φαγητά ή ποτά άρα ας αναζητήσουν άλλες "μεθόδους" όσοι επιθυμούν να αλλάξω και να μην βλέπω απολύτως ΤΙΠΟΤΑ παρά μόνο το προσωπικό μου συμφέρον! Θα ατυχήσουν βέβαια αλλά ας προσπαθήσουν. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: