ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό και μια οφειλόμενη απάντηση σε όσους νιώθουν "αδικημένοι"

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό και μια οφειλόμενη απάντηση σε όσους νιώθουν "αδικημένοι"



    • Δεν μας ενοχλεί εάν ένα ΜΜΕ είναι αριστερό , δεξιό ή κεντρώο και προφανώς δεν μας ενδιαφέρει τι θα φιλοξενήσει ο καθένας στο δικό του μέσο. Αλλά προφανώς και δεν μας στερεί ουδείς το δικαίωμα να ασκούμε κριτική στον οποιοδήποτε. Φυσικά και δεν είναι όλοι οι φίλοι μας δεξιοί τουναντίον την πιο σκληρή κριτική αυτό το μέσο την έχει δεχθεί από όσους ισχυρίζονται πως ανήκουν στη ΝΔ! "Λάσπη" προφανώς και δεν είναι να γράφεις την ΑΛΗΘΕΙΑ , άλλωστε όπως μπορεί να δει κανείς εδώ  εμείς δεν έχουμε κολλήματα στο να παραδεχτούμε την ήττα μας. Σε κάθε περίπτωση οι δημότες μας θα πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα και φυσικά καμία επιχειρηματική δραστηριότητα δεν είναι παράνομη όσον αφορά τα ΜΜΕ της πόλης μας. ΝΟΜΙΜΑ δραστηριοποιείται και ο Γιάννης Καραμαγκάλης με το ilioupolinews.gr ο οποίος και αυτός έχει δεχθεί πολλές φορές την κριτική μας αλλά δεν το παίζει ΔΗΜΟΣΙΑ τουλάχιστον "αγανακτισμένος" ή αδικούμενος ακολουθώντας την δική του στρατηγική. Επομένως αγαπητή φίλη κ. Μπενά άδικα διαμαρτύρεστε και ακόμα πιο άδικα θεωρείτε πως μπορεί αυτό το τοπικό ΜΜΕ να δέχεται παρεμβάσεις που τάχα θέλουν να σας λασπώσουν. Άλλωστε και το τοπικό ΜΜΕ που σας "προσπέρασε" έχει συγκεκριμένες θέσεις με τις οποίες έχουμε διαφωνήσει ΔΗΜΟΣΙΑ αφού έτσι και αλλιώς όλες και όλοι έχουν καταλάβει πως είμαστε "καθαρό" ΜΜΕ που ό,τι πιστεύει το γράφει ΔΗΜΟΣΙΑ χωρίς αστερίσκους και κυρίως μη υπολογίζοντας το κόστος και φιλίες εντός ή εκτός εισαγωγικών. Η αξία και η ποιότητά σας μπορεί να φαίνεται αλλά όχι σε όσους θεωρούν υποχρέωσή τους να υπηρετήσουν συγκεκριμένες αρχές και αξίες και να μην δίνουν χώρο σε όσους βλέπουν ως ΝΑΖΙ την συντριπτική πλειοψηφία του επιστημονικού προσωπικού της χώρας. Και φυσικά ας μην έχει αυταπάτες ο αρθρογράφος σας πως θα τιμωρηθεί το επιστημονικό προσωπικό της χώρας που καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μας κρατήσει υγιείς εν μέσω πανδημίας. Ήθελα να ήξερα οι διαφημιζόμενοι γιατροί σας δεν έχουν δει τα κείμενα που τους παρουσιάζουν στην καλύτερη περίπτωση ως κλόουν! 
  • Αρνητές μάσκας , αρνητές εμβολίου, αρνητές της πραγματικότητας. Θλιβερής μεν αλλά που επιβάλλει ένα "παγκόσμιο πείραμα" εάν θέλουμε να υπάρχει πολιτισμός και την επόμενη μέρα. Ουδείς αμφιβάλει πως τίποτα δεν είναι "ανώδυνο" αλλά εκτός των εμβολίων δεν ακούσαμε ποτέ μια αντιπρόταση από όσους καλούν τον κόσμο σε ανυπακοή. Γιατί το παραμύθι τους πως είναι μια απλή γριπούλα κατέρρευσε εάν δεν το έχουν ήδη αντιληφθεί. Με κοντά 2.000.000 νεκρούς σε όλο τον κόσμο ουδείς λογικός άνθρωπος δικαιούται να μιλάει για συνωμοσία, που και έτσι να ήταν η "αποκάλυψή" της δεν σε ζώσει από το σίγουρο φέρετρο  αφού η Νέα Τάξη Πραγμάτων προφανώς και δεν θα εμποδιστεί από "ψεκασμένους" που δεν κατανοούν πως η επιστήμη παλεύει την ώρα που αυτοί κάνουν την επικίνδυνη για την κοινωνία "επανάστασή" τους εις βάρος της υγείας αλλά πρωτίστως της ΛΟΓΙΚΗΣ. 

    • Λάθος επιλογή το άνοιγμα των σχολείων αλλά προφανώς και η κυβέρνηση εάν τελικά προχωρήσει σε αυτό θα έχει και το ανάλογο κόστος. Τηλεκπαίδευση έως το τέλος της σχολικής χρονιάς ή έως εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού. Πριν το καλοκαίρι δεν θα έχει συμβεί αυτό με τους ρυθμούς που κινούμαστε αφού όπου δεν ενεργεί ο ιδιώτης ο χρόνος αποκτά άλλη "αξία"!

  • Ας κοιτάξει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Αντζινάς το θέμα με τους μπλε κάδους. Ας κάνει μια βόλτα στην πόλη για να δει και μόνος του πως οι περισσότεροι δεν μαζεύονται επειδή προφανώς δεν έχουν ανακυκλώσιμα απορρίμματα. Ας βοηθήσουμε λίγο τον ιδιώτη που έχει την ανακύκλωση πριν τα παρατήσει και φύγει όπως όπως. Άλλωστε τζάμπα κάδους μας δίνει τον οποίο τα καπάκια σπάνε δημότες που προφανώς δεν έχουν καμία διάθεση να ανακυκλώσουν όταν δεν έχουν που να πετάξουν τα μη ανακυκλώσιμα σκουπίδια τους. Σε  όσους κάναμε παρατήρηση μας είπαν δεν βλέπεις πως ο πράσινος κάδος είναι γεμάτος! Δεν τους απαλλάσσει βέβαια η απάντηση αλλά εμείς τον "κακό" με όσους πληρώνουν 10 εκ. ευρώ τον χρόνο για να έχουν βρώμικη πόλη δεν θα τον κάνουμε. Άλλωστε σεβόμαστε πάντα την ηλικία του ατόμου και η ηλικιωμένη κυρία προφανώς και ίσως με το ζόρι κατεβαίνει έως αυτό τον κάδο που να τρέχει να βρει άδειο άλλον και του σωστού χρώματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: