ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αναβαθμίζεται ο Σταύρος Γεωργάκης όπως λένε οι πολιτικοί του φίλοι - Για εμάς απλώς φθείρετε μαζί με όσους μετέχουν σε μια διοίκηση με καθαρά αριστερό πρόσημο που και να ήθελε να το αλλάξει δεν μπορεί!

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Αναβαθμίζεται ο Σταύρος Γεωργάκης όπως λένε οι πολιτικοί του φίλοι - Για εμάς απλώς φθείρετε μαζί με όσους μετέχουν σε μια διοίκηση με καθαρά αριστερό πρόσημο που και να ήθελε να το αλλάξει δεν μπορεί!



 Στις 8 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σταύρος Γεωργάκης είχε προϊδεάσει για την παραίτησή του από την θέση του. 

Σήμερα ένα μήνα μετά παραιτείται ενώ φήμες τον θέλουν να αναλαμβάνει θέση Αντιδημάρχου! 

 Έχουμε 8 αντιδημάρχους 6 έμμισθους και 2 άμισθους και θέλουμε και άλλον; Θα αλλάξει κάποιος ή θα προστεθεί άλλος "εύηχος" τομέας δράσης για να βολευτεί και ο αδελφός του πρώην δημάρχου Ηλιούπολης; 

Ουδείς γνωρίζει με απόλυτη σιγουριά,  θα μάθουμε και έως τότε σας αφήνουμε να κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας αφού είναι εμφανές πλέον πως πολλοί που συμμετέχουν στη διοίκηση έχουν την δική τους ατζέντα και το κακό είναι πως δεν είναι γνωστή σε όσους σε τρία χρόνια θα κληθούν και πάλι στις κάλπες να ψηφίσουν. 

Πάντως το γεγονός είναι πως όσοι ευελπιστούν πως θα γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη θα πρέπει να γνωρίζουν πως το εγχείρημα του 2019 πέτυχε επειδή κάποιοι έκαναν πίσω υπέρ του Γιώργου Χατζηδάκη τον οποίο τότε  θεώρησαν ποιο ικανό. 

Να τον βγάλουν το 2023  ανίκανο;  Εύκολο είναι ,άλλωστε η συνταγή έχει παιχθεί με επιτυχία και άλλες φορές στο παρελθόν όταν οι ευνοημένοι της διοίκησης του κ. Γιάννη Αναγνώστου ανακάλυψαν όταν έχασαν τις "καρέκλες" την αιτία της ήττας τους. Για όλα έφταιγε ο επικεφαλής και φυσικά κουβέντα για τις επιλογές του να τους δώσει καρέκλα!  

Δέκα χρόνια μετά και όσο δεν πέτυχαν καμία ΝΙΚΗ σε δύο σερί εκλογικές αναμετρήσεις ( δεν πέρασαν καν στον δεύτερο γύρο) ίσως αντιλαμβάνονται πως χώρια δουλειά δεν γίνεται πόσο μάλλον δημαρχία! 



ΥΓ: Επικρατέστερος να αναλάβει την θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου είναι ο κ. Παναγιώτης Βιδάλης (φωτογραφία πιο πάνω)  που βρίσκεται τώρα στο τιμόνι του ΚΑΦΑΔΗΛ μετά από το πέρασμα του από την Αντιδημαρχία Οικονομικών. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: