ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη και όχι μόνο.....

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη και όχι μόνο.....



  • Προφανώς και είμαστε κατά του μεγάλου δημόσιου τομέα και το μόνο τοπικό ΜΜΕ που λέει ξεκάθαρα πως οι δομές καθαριότητας και πρασίνου πρέπει να δοθούν σε ιδιώτες. Όμως καμία δημοτική παράταξη δεν συμφωνεί με την δική μας άποψη και φυσικά για να διατηρηθούν αυτές οι δομές χρειάζονται υπαλλήλους για να τις στελεχώσουν. Άρα δεν χάσαμε το θέμα της παράτασης συμβάσεων λόγω της covid-19 σε 115 υπαλλήλους αλλά δεν μας αφορά αφού η πλειοψηφία των δημοτών μας όπως εκφράζεται ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ θεωρεί πως αυτό είναι η σωστή συνταγή. Για εμάς είναι μια λάθος συνταγή που μας οδήγησε στην χρεοκοπία όπως είναι επίσης λάθος η ιδέα του κρατισμού που υπηρετούν όλες οι δημοτικές παρατάξεις του δήμου μας διαχρονικά με αποκορύφωμα την περίοδο δημαρχίας του Δ. Κιντή όπου ο δήμος φορτώθηκε με υπαλλήλους τους οποίους θα πληρώνουμε όσο ζουν και μετά το θάνατό τους αφού ως γνωστόν οι συντάξεις μεταβιβάζονται σε συγγενικά τους πρόσωπα Η λίστα των υπαλλήλων περιλαμβάνει ελάχιστους δεξιούς συνδημότες μας αφού προφανώς και εμείς ως πραγματικά φιλελεύθεροι επιθυμούμε η οποιαδήποτε διοίκηση να επιλέγει η ΙΔΙΑ τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστεί για να καλυτερεύσει την πόλη μας. Πέραν τούτου και με δεδομένο πως έχουμε αναφερθεί στην πρόσληψη του γιού της προέδρου του ΣΕΔΗ χωρίς να ιδρώσει το αυτί της αντιπολίτευσης δεν είμαστε της άποψης πως οι δημότες μας δεν γνωρίζουν και για τον λόγο αυτό δεν επανήλθαμε σε κάτι που οι πολλοί θεωρούν ΛΟΓΙΚΟ και ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Όποιοι διαφωνούν ας κάτσουν στα σπίτια τους και ας περιμένουν τον δικό τους διορισμό αφού εμείς προφανώς και δεν μπορούμε συνεχώς να ασχολούμαστε με τον κρατισμό που διαλύει την οικονομία μας και οδηγεί σε μαρασμό την ιδιωτική οικονομία. Την μόνη που παράγει ΠΛΟΥΤΟ γιατί προφανώς και από εμάς θα συνεχίσετε να διαβάζετε μόνο αλήθειες. Ευελπιστούμε πως με τον νέο υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη πολλά στραβά στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης θα διορθωθούν παρόλο που γνωρίζουμε πως δεν είναι πρωθυπουργός αλλά ένας απλός υπουργός μιας κυβέρνησης που αποτελείται από πολλούς σε αναντιστοιχία με τις δεσμεύσεις της ΝΔ προεκλογικά για μικρό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα. 

  • Άμα ήταν στους φίλους του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης ο αναξιοπαθούντας συνδημότης μας όχι μόνο θα τον εξυπηρετούσαν αλλά θα του έγραφαν και ποίημα!

  • Ο δήμος χρειάζεται αγορά νέων πράσινων κάδων. Μια βόλτα στην πόλη πείθει όσους μας έλεγαν στα συμβούλια πως θα επισκευαστούν οι χαλασμένοι. Δεν έχουν μείνει και πολλοί γεροί και φυσικά ας κλείσουν επιτέλους καμία δομή από αυτές που δεν προσφέρουν τίποτα στον δημότη και ας δώσουν μερικές χιλιάδες ευρώ για να έχουμε κάδους. Εκτός και είναι οπαδοί του Δ. Κιντή που επί δημαρχίας του οι κάδοι ήταν περιττοί και κρεμάγαμε τις σακούλες με τα σκουπίδια στα δένδρα που τότε ναι υπήρχαν σε όλα τα πεζοδρόμια της πόλης! 

  • Όλα τα τοπικά ΜΜΕ έχουν έναν καλό λόγο για τον Σταύρο Γεωργάκη προφανώς έχει το κατάλληλο όνομα ή μήπως επίθετο; 

  • Μην στέλνετε σε εμάς κομματικά θέματα που αφορούν το ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΚΙΝΑΛ , κ.ο.κ είμαστε ΔΕΞΙΟ site και βέβαια δεν μας αφορά το να διαλυθεί πλήρως ένα κόμμα που φέρει τις περισσότερες ευθύνες για την διάλυση της χώρας μας. Μακάρι να μην μπει καθόλου στη Βουλή στις προσεχείς εκλογές. Άλλωστε αναγκαίο "καλό" ήταν η σύντομη συνύπαρξη την περίοδο 2012-2015 δεν αγαπήσαμε ξαφνικά ούτε τον λαϊκισμό τους , ούτε τον Αντιαμερικανισμό τους λεκτικό πάντα αλλιώς θα τους είχε διαλύσει η μοναδική υπερδύναμη , ούτε βέβαια βλέπουμε πως διαφέρουν με τον ΣΥΡΙΖΑ αφού ήδη πολλά στελέχη τους άρχισαν τα μαρξιστικά τους και τις κατάρες κατά της ΔΕΞΙΑΣ. Να τους τονίσουμε τέλος πως ο Τσίπρας ήρθε για να ηγηθεί του χώρου τους και προφανώς και ο Ανδρέας άμα ζούσε θα ήταν οπαδός του!

  • Κάποιοι ηλίθιοι θεωρούν πως η Κούβα έχει καλούς επιστήμονες! Οι ίδιοι προφανώς που εμπιστεύονται το ΕΣΥ και θεωρούν πως εάν δεν μπουν και τα φαρμακεία στο να κάνουν εμβόλια έχουμε ελπίδα να εμβολιάσουμε τον πληθυσμό μας μέσα στη επόμενη πενταετία! Γρήγορα να έρθει το εμβόλιο που δεν θέλει ειδικά ψυγεία μπας και έως το τέλος του έτους πάντα με την προϋπόθεση συμμετοχής του ιδιώτη- φαρμακοποιού κατορθώσουμε και κυκλοφορήσουμε περισσότερο και χωρίς μάσκες! 

  • Βλέπουμε πάλι φωτογραφίες με σκουπίδια και ογκώδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από κάτω σχόλια που επιρρίπτουν τις ευθύνες στους δημότες. Σωστή οπτική αφού χωρίς αυτούς δεν θα συζητάγαμε σήμερα ως δεδομένο πως το κράτος πρέπει να μαζεύει τα σκουπίδια από τους δρόμους. Οι φωτογραφίες αυτές θα ανεβαίνουν ομαδικά την προεκλογική περίοδο μέσα σε αυτά τα σκουπίδια πνίγηκε και η προηγούμενη διοίκηση για να επιβιώσει η Σοβιετία και να υβρίζει όποιον πραγματικά παλεύει για το καλό των πολλών και όχι για τα κακώς νοούμενα δικαιώματα των ολίγων. Η πόλη χρειάζεται ανθρώπους που να λένε την αλήθεια και φυσικά κάθε ένας νέος υπάλληλος σημαίνει περισσότερους φόρους για όλες και όλους μας . 
  • Η επιλογή των γαλλικών μαχητικών είναι μια ΛΑΘΟΣ επιλογή για την χώρα μας. Και φυσικά η στρατιωτική ηγεσία του Τόπου που υπερθεμάτισε υπέρ της συγκεκριμένης αγοράς κατά πλειοψηφία θα μπλέξει όπως έχει κάνει πολλές φορές και στο παρελθόν την χώρα μας σε περιπέτειες. Καμία υπεροπλία δεν πετυχαίνει η χώρα ιδίως εάν τελικά προχωρήσει η αγορά F-35 από την Τουρκία που ευτυχώς για εμάς έχει "παγώσει". 

  • Κάποιοι προφανώς και αγνοούν πως τα ΝΠΔΔ υπόκεινται σε συγκεκριμένους κανόνες όσον αφορά την πρόσληψη προσωπικού  και δεν κατανόησαν προηγούμενη μας ανάρτηση. Η οδηγία του επερχόμενου υπουργού Εσωτερικών  κ. Θεοδωρικάκου για συμβολή των εργαζόμενων σε ανοιχτές δομές προφανώς και ήταν ένα ακόμα κομμουνιστικό πυροτέχνημα γιατί στην πράξη αυτό ποτέ δεν συνέβη ούτε και υπήρχε η δυνατότητα να συμβεί χωρίς την θέληση όσων είχαν προσληφθεί μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ. Άλλωστε ανάμεσα σε όσους είχαν προσληφθεί σε όμορο δήμο (μέσω ΟΑΕΔ)  τυγχάνει και φιλικό μας πρόσωπο που δεν εργάστηκε ούτε ώρα και πληρώθηκε κανονικά γιατί έτσι ορίζει ο κανονισμός και η σύμβασή που έχει υπογράψει και  για δύο μήνες που απείχε νόμιμα  από την εργασία του. Όχι που δεν θα τον "δίναμε" δηλαδή που έτσι και τον ανακαλύψουν τα "λαγωνικά" της Σοβιετίας θα μας τον "φορτώσουν" ως ρουσφέτι μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: