Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Ωραίος ο Τσιτσιπάς άμα είσαι κορυφαίος και έχεις λύσει όλα σου τα οικονομικά προβλήματα έχεις άλλα ενδιαφέροντα

 


Το τίμημα της "επωνυμίας" είναι να σου ασκεί κριτική ο κάθε "φουκαράς" που σε ξέρει από ό,τι βλέπει.

Και βέβαια επειδή δεν είμαστε ιστολόγιο υποκρισίας με τον Τσιτσιπά είμαστε και όχι με τον οιοδήποτε βρήκε να βγάλει την χολή του επειδή ο Τσιτσιπάς δεν υποκρίνεται τον φτωχό ή τον "αλληλέγγυο". 

Άλλωστε εμείς ξεκάθαρα θεωρούμε πως ο πλούσιος δεν μπορεί να αντιληφθεί τον πόνο του φτωχού εκτός και εάν υπήρξε κάποτε και ο ίδιος και δεν έχει ασθενή μνήμη. 

Ως βαλκάνιοι δεν έχουμε και πολλές ευκαιρίες να επισκεπτόμαστε τα Harrods , άλλωστε δεν το αντέχει και η τσέπη μας Στέφανε και κάποιοι από εμάς ασχολούμαστε με τις ζωές των άλλων. 

Άλλωστε και ως χώρα δεν κοιτάμε διαχρονικά τα δικά μας χάλια αλλά βλέπουμε πως μας ζηλεύουν για τον λαμπερό μας ήλιο και το γεγονός πως μειονεκτούμε σε όλους τους τομείς ως υπανάπτυκτοι. 

Επομένως τι να το κάνουμε το Harrods αγαπητέ Στέφανε ; Εδώ σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε για το super market. 

Έχουμε και το ΚΚΕ να μας μιλάει για τάξεις και ταξικούς αγώνες και έτσι μια αποστροφή προς τους αρίστους την έχουμε ως λαός. 

Άλλωστε σε ποιο δυτικό κράτος ένα 20% ίσως και παραπάνω θεωρεί πως η λύση στα προβλήματά του είναι ο κομμουνισμός. 

Άμα θες να γίνεις συμπαθής γίνε Αντετοκούμπο ίσως τότε σε καλέσουν και στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια "ανεξάρτητου" κράτους. 

Και βέβαια σε εισαγωγικά το ανεξάρτητο γιατί προφανώς και θα ήταν αδικία να χρωστάς δισ. ευρώ και να σε έχουν να αποφασίζεις και να σχεδιάζεις το οικονομικό σου μέλλον μόνος σου. 

Έτσι γέλα με όσους γράφουν όλα αυτά τα εμετικά εναντίον σου αφού άλλωστε δεν βγάζεις άκρη με την ανθρώπινη μικρότητα όσων έχουν αυταπάτες πως θα ξεχρεώσουν εάν δεν αλλάξουν ρότα στην ζωή τους. 

Δεν αλλάξαμε και βουλιάξαμε ως χώρα και θέλουμε να τραβήξουμε μαζί μας και όλους τους άλλους! 

ΝΤΠ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...